17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да не сбъркате играта и отборите, ей? Да не изпратите 2 белотаджии срещу 11 футболисти?

Футболист говори за карти. Политиците говорят за футбол. Луда работа. Данчо Лечков беше един добър играч, но като политик се изложи. За съжаление е заразен от вируса на алчността, който се разпространява в политическите среди с високи темпове.

Данчо Лечков: Трябва да доокрада каквото мога!

Исках да го водя този плейоф,казва Краси.Аз пък мисля,добре че не си ти,та да имаме шанс.Вярно че беше изключителен футболист,но като треньор си абсолютен провал Балъче!

Смешници. В Б-я е така. Докато не се стигне дъното не се спира.

Боби Мйхайлов е ПРЕДАТЕЛ като Поп Кръстьо. Тоя олигофрен играл на топка с някакви маймуни и пуснал да взимат Работата и парите на Българсктите футболисти , и дори да ритат топка в Националния отбор на България.. Онези Африкански Шпиони и маймуняци Вандерсон и Марселиньо трябва да бягат с разпрани гъззове към Турция както Осман Ага през 1865 г... А за предателите- само куршуми или нож в гърлото. Малките деца играят на топка. Мъжете ходят на война да убиват Ислямски маймуни и да РАСТЕ България.

Стаята на революционерите пак празна. Сигурно са при Наполеон и Хитлер, щом им се появяват африканци.

Премира сравнява всичко в държавата с етикети от футбола, Данчо говори с прийоми от игра на карти за футбола ни......е те затова сме на последно място и във футбола и в икономиката ...

Т.нар. борещ се да оглави родния футбол, да не бяга когато му задават неудобни въпроси и да отговори в качеството си на 'борещ се' какви и защо са потъналите държавни пари по срамните договори, които омразните на Перучко бТВ показват всяка вечер.... Борещ се за пачката... Срам и позор, изсраха ви се на плешивите темета господа победители от Мондиала 94! И Ви показаха колко всъщност се борите за БГ футбола... И не се сърдете на бате ви Стоичков, беше прав като ви каза на всичките че не ставате за нищо, освен за манекени на перуки, в колкото и Рейндж Роувъра да се качите! От гордост, станахте срам за нацията! Евала!!!

Ако беше на Белот -да,но на футбол,малко трудно !

Нямаме материал за европейско. Още първия мач ще ни призземи.

Даньо, Даньо колко години играете карти в това БФС? Стига с тези карти, махай се и дай път на млади и кадър и!

Ако ставаше само с карти ние от ккафенето щяхме да сме вече там- но трябва и да го можеш

За съжаление и Данчо Лечков се присъедни към хората, които заслужават да бъдат заплюти в лицето!

Докога ще ще рекламирате - лечколията - Лечколясахме !

На никой не му пука за мнението на двамата келяви, единия с перука другия без перука.