17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За толкова години почти не съм видял един български спортист да признае превъзходството на противника си след отпадане. Съдиите били пристрастни, екипировката била скапана, болен бил, контузен бил и тн.

Vse ne6to drugo e pri4inata. 4:1 sadiiski glasa. 4 sa bili pristrastni, taka li...Smiah na ringa

На мангалите все някой друг им е виновен.

Точно така! МОК - мафия, диз уестърн хомосекшуълс броук дъ гейм!...

Ти трябва да победиш ВЪПРЕКИ съдиите, а не да се оправдаваш с тях

айде без фантазии! на нивото на което играят силите са толкова изравнени, че и малка съфийска подкрепа влияе

В бокса, ако ударите ти са наистина точни и много, т.е., попадат често в най-уязвимите и разклащащи противника места, тогава последния обикновено стига до отказване или бива нокаутиран. В този случай, съдиите са без значение...

Испанеца доста мръсно играеше, нашия обаче дали не трябваше да го натиска към пода при тия клинчове и полягвания...

Ти гледа ли мача или по-принцип сичко е като си го изфантазираш?

Не може да се оправдава със съдиите, не върви всеки път

Какви пристрастия сънува това момче? Нали гледахме мача му директно.Първите два рунда си ги загуби отвсякъде.А и в третия понесе два-три добри удара.

Мангала не става и за шоу да го бият! Само мрънкат и другите им пречат

Айде стига вече с тия оправдания - съдии, часова разлика, и т.н, Гола ВОДА си. Приеми фактите и се прибирай ДОМА. Няма да е лошо и да си платиш екскурзията до Токио.

Така си беше! Гледах мача и нашият беше по-добрият! Испанецът не знам какъв европейски шампион е, но наистина играе мръсно, нарушава правилата, но му се позволява. Реферът само една забележка му направи. Това не беше боксов мач просто, а все пак се случи на Олимпиада. Не знам как почти през цялото време дьржиш противника, реално не се боксираш, обаче печелиш! Особено на края беше траги-комично! Ако това е спортът сега, изобщо не смятам да го гледам повече!

Време беше да те свалят от облаците, какво ревеш сега?Нагло и безпардонно отряза първият си треньор , Мутафов не заслужава отношението , което имаш в момента към него, ама нали той не е важен , подмазваш се до откат на Инински и Арате, и какво къде виждаш развитие и напредък, свикнаха те тук победител, а навън мощен рев как си прецакан, ама стига и ние разбираме и гледаме, нещо не ти достига, нямаш напредък, каква игра с крака, каква тактика , какво чудо.много са ти пропуските , вземи изгледай мача и чуй критиките, защото се мислиш за много велик, но не си.

Knock out i sudiite nayamat znachenie.

Явно не си дал всичко от себе си,след като не си го нокаутирал.Ако искаш да си сигурен в победата трябва да го свалиш.

Силите бяха изравнени, но испанчето го надхитри. Нашият загуби битката в "главата".