17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видор, виждаме че мразиш циганите, но не бива да поставяш всички под един знаменател. Има много скромни и работливи хора между тях. Специално това момче Даниел по никакъв начин не заслужава да му слагаш епитети като мръсен долен мангал и т.н. Погледни филмчета за него, виж колко медала има в стаята си и колко се гордее че е българин. Много грозно и срамно изказване, Видор! Даниел е пример за това че човек може да успее с много труд и въпреки всички предразсъдъци на етническа основа, да постигне успех в спорта. Аз изгледах записа на финала му с испанеца и не виждам как дадоха на испанеца победа. Мачът беше много равностоен, но според мене имаше лек превес на българския състезател. Както е и да е, поздравления за Даниел, да не унива и да продължава да подобрява играта си!

здраве и късмет , за да ни радва пак

Поздравления за съдиите, които не допуснаха нашия мангал да стане европейски шампион. Иначе щеше да е голям срам за цяла Европа, един долен, мръсен циганин да става шампион. Та нали неговите събратя от Овча Купел преди около месец пребиха един от треньорите по бокс на Славия.

Такива като теб са доста по-големи "мангали" от това момче, което е един от най-добрите български спортисти в последните години. Ти какво си постигнал през живота си? Какво си дал на Родината ни? Виждал ли си как Даниел Асенов - Тайсъна със сълзи на очи пее химна на България, когато е на най-високото стъпало на почетната стълбица? Знаеш ли колко труд и лишения коства това? Знаеш ли какво е да се поддържат 52 килограма? Спортисти като Тайсъна, Ивайло Маринов, Николай Арабов, Ружди Керимов заслужават нашето уважение и могат да са горди с това, което са дали на България и с това, което са постигнали!

Победителят в само един. Важно е че се бори мъжки, докрай и с достойнство. Поздравления за Даниел, който постигна второто място и спечели сребърен медал за България! Гордеем се с теб, бъди жив и здрав и ти пожелаваме много бъдещи победи! Поздравления и за треньора и целия екип, които заедно постигат тези резултати.