17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо ли някои хора си мислят, че критиците на Пулев, като не сме се били за световна титла, нищо не сме постигнали и не сме достойни да обсъждаме? Всеки се бие на някакъв фронт! А без нас зрителите няма приходи в спорта. И ще бъдем критични ако трябва! Защо не се плюе по Джошуа?

Кубрат е голям

Срам ме е от Бай Пулю.Най ме е срам,че не разбира,че ни прави за срам.С тоя не съм сънародник.Палячо.

А мен ме е срам от такива боклуци като теб , всички диванни разбирачи се изредихте да плюете по Кобрата,нищо че през жалкия си живот не си постигнал нищо , ей такива слагачи като теб , за това държавата ни е на това дередже !

Браво Кобра донесем 550 евро като падна девети рунд Браво благодаря ти

Кубрат да се оттегли и да се държи като мъж. Няма нужда от сапунени опери за мъже.

Да питам коментиращите колко пъти са слагали ръкавици за бокс?! Много сте компетентни, хейтъри! Кубрат се би с двойна бронхопневмония,ЖАЛКАРИ! А вие си бълвайте помията по форумите!

Мноооо си зле, баце! Ама мнооо

Много смешен беше пульо останах изумен никого не съм виждал такъв глупак , бай ганя в европа

Нашия тюфлек никакъв интерес не гененрира, хората не се интересуват от балканската мурта с просташко поведение

За да имаш висок рейтинг и зрителски интерес трябва да биеш! Сега беше момента на Кубрат да избухне и да победи, при победа сега, в следващия му мач интереса щеше да е х 2 или х3...... Дали ако беше взел поясите на Джоуи сега, в реванша нямаше да има интерес?

Какво да гледаш на мач в който дебел българин чукащ проститутки разправя наляво надясно как ще си размаже съперника си а после дава задна и побягва от противника си и накрая го нокаутират падайки като распнат исус христос по грьб като талпа???

това не беше двубой, за съжаление.

Ами, интересуващите се от тоя спорт, няма как да са забравили, какво нищожество беше Пулю на мача с Кличко. Какъв авторитет, какъв интерес към тоя човек? И мръсната му уста не помогна да се вдигне рейтинга на срещата.

Ами то и мача бе слаб, очакваше се да е така и се сбъдна.

И голямата уста на Пулев не помогна да се повиши интереса! Просто хората там разбират от бокс, и не вярват на празни приказки - справка за това са и обявените коефициенти преди мача!