17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И голямата уста на Пулев не помогна да се повиши интереса! Просто хората там разбират от бокс, и не вярват на празни приказки - справка за това са и обявените коефициенти преди мача!

Ами то и мача бе слаб, очакваше се да е така и се сбъдна.

Ами, интересуващите се от тоя спорт, няма как да са забравили, какво нищожество беше Пулю на мача с Кличко. Какъв авторитет, какъв интерес към тоя човек? И мръсната му уста не помогна да се вдигне рейтинга на срещата.

това не беше двубой, за съжаление.

Какво да гледаш на мач в който дебел българин чукащ проститутки разправя наляво надясно как ще си размаже съперника си а после дава задна и побягва от противника си и накрая го нокаутират падайки като распнат исус христос по грьб като талпа???

За да имаш висок рейтинг и зрителски интерес трябва да биеш! Сега беше момента на Кубрат да избухне и да победи, при победа сега, в следващия му мач интереса щеше да е х 2 или х3...... Дали ако беше взел поясите на Джоуи сега, в реванша нямаше да има интерес?

Нашия тюфлек никакъв интерес не гененрира, хората не се интересуват от балканската мурта с просташко поведение

Много смешен беше пульо останах изумен никого не съм виждал такъв глупак , бай ганя в европа

Да питам коментиращите колко пъти са слагали ръкавици за бокс?! Много сте компетентни, хейтъри! Кубрат се би с двойна бронхопневмония,ЖАЛКАРИ! А вие си бълвайте помията по форумите!

Кубрат да се оттегли и да се държи като мъж. Няма нужда от сапунени опери за мъже.

Мноооо си зле, баце! Ама мнооо

Браво Кобра донесем 550 евро като падна девети рунд Браво благодаря ти

Срам ме е от Бай Пулю.Най ме е срам,че не разбира,че ни прави за срам.С тоя не съм сънародник.Палячо.

А мен ме е срам от такива боклуци като теб , всички диванни разбирачи се изредихте да плюете по Кобрата,нищо че през жалкия си живот не си постигнал нищо , ей такива слагачи като теб , за това държавата ни е на това дередже !

Кубрат е голям

Защо ли някои хора си мислят, че критиците на Пулев, като не сме се били за световна титла, нищо не сме постигнали и не сме достойни да обсъждаме? Всеки се бие на някакъв фронт! А без нас зрителите няма приходи в спорта. И ще бъдем критични ако трябва! Защо не се плюе по Джошуа?