17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държавата трябва да дава пари за спорт - да. Но не за професионален спорт. Трябва да се правят спортни площадки в училищата и в кварталите. Професионалният спорт е бизнес - който го може - го прави и печели от това. Който не го може - .... Да се дават държавни пари за професионален футбол и то тогава, когато в българските отбори почти не играят българи, е престъпление.

За да има къде да ритат разни чернилки от кол и въже с милиони заплати Пералня за пари е бг футбола.Закливай

Тя много ларж държавата

Вие си го избрахте

Това не е ли забранената от ЕС държавна помощ за частен бизнес?

Не са добре, изр.оди. Събираме капачки, децата правят благотворителни балове, дават се милиони за бонуси, а сега и за стадиони. То бива наглост, ама чак пък толкова, срам нямат. Вчера обявиха, че поредната болница фалира, а за споменатата по-долу ямболска болница обеща милиони, но понеже дерибея загуби избори, тъй си остана с голи обещания. Тъп.отиите ви нямат край. Г.нус.

Болницата в Ямбол стои недостроена 30 години и Боцката обеща миналата година, че дава 27 милиона (пак от своя джоб ги извади този щедър баща на нацията) и идвал април 2020 да провери готовият строеж. Нито парите дойдоха, нито една тухла се сложи в тази болница на областен град... Изводът? Това което Боцко го обещава никой не може да ни го даде. Също известно като "Обещаното не е като даденото".

Пак не учени пари за идиоти и търтеи, а не за нуждаещите се.

zizus

Много щедър тоз Бойко бе. Човек ще каже, че той ги е изкарвал тия пари. То няма фенове, те стадиони строят:)

Хубаво се правят стадиони с държавни пари но трябва нормалните хора и деца да имат достъп до тях а не да се дават без пари на футболни клубове. Вече няма нито един стадион където децата да могат да отидат да тичат на атлетическа алея или да играят футбол, само едни дебеловрати охранители на входа не пускат никой да стигне до игрището на стадион построен с парите на народа.

Футболът в БГ трябва да се закрие като хазарта на Божков. Той поражда пране на пари, низки стасти и празни трибуни на многомилионни стадиони.

от наркомани и побойници , загубили човешкия си образ!

Виц: Блондинка споделя на съпруга си: - Днес спестих 300 лева и си купих нови обувки. - И от какво ги спести? - Три пъти минах на червен светофар, но никой не ми е писал акт. Ей така се спестява, весело. Когато е весело, по-малко се забелязва простотията. И още, така ги е хванало страх от протести че сега е момента всички футболисти да протестират че никой не им дава купа от ШЛ, и току виж батман им я уреди.

е да наливаш вода в бъчва, без дъно...Какъв футбол в БГ, какви 5 лева? Във водещите отбори на БГ 80% са възчернички играчи от развиващи се страни и тук-таме някой българин със съмнителни качества. При такова първенство какво може да се очаква? Освен срамни провали - нищо добро!!! Да дадат тези пари за детски или старчески домове, за училищата, където ще се учат децата на този народ, а няма да стимулираме нещо, което нямаме и няма как да имаме при тези дадености...

КОЯ "държава",тази дето "роди" НЕДОРАЗУМЕНИЕТО "цска ТИРЕ софия" ли?!

Маро, Маро тъпа си като шотландска гайда...Не- държавата дето толкова години хрантути лилавите измекяри от Подуенье