17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Kalin

За кувиози няма за детска болница няма за вода няма за.......няма но за ритни топковци има.

Абе то един стадион не можем да напълним със зрители, те два ще строят! Не е лошо, но да не стане така, че само трябва да се откраднат парите! Малко, много малко хора има по стадионите,защото празноглавите футболисти мислят за татуировките и силиконите! Мързи ги да бягат! Няма какво интересно да представят ,за да ги гледаме! А от къде им да заплатите ,не разбирам! Бездънна яма!

Какви Коко и Ботев ? Ами нови стадиони трябват и в Благоевград Варна Русе Плевен и т.н . На тези градове защо не се помага ? Не Защо ли обаче пари за стадиони , като нито има кой да играе там нито кой да ги гледа . Парите могат да се инвестират в други спортове .

Когааа?

"Финансирането е било одобрено лично от председателя на бюджетната комисия Менда Стоянова", щом тя лично е одобрила значи е законно и абсолютно необходимо, все пак идват избори. На левскарите няма да им бутнем хазарта , на ЦСКА ще им помогнем със стадиона, за Варна, те са кротки аи са лош град много руснаци живеели там, Путин да им довърши стадиона, който е в строеж вече повече от 20 години.

На Локото - при положение, че в момента имат един от най-добрите и успешни отбори в историята си и играят много приятен футбол - на мачовете ходят по 1.000 - 1.500 човека. Само на мачовете с Ботев, Левски и ЦСКА се събират 5-6.000. Защо им е по-голям стадион?! При Ботев положението е аналогично, бройките са само малко по-големи. На двата отбора им трябват стадиони за по 10.000 човека, а може да се направи стадион "Пловдив" - за около 30.000 човека, където да играе и националният ни отбор (в София интересът към националите ни в мачовете с по-неизвестни отбори е нулев) и да се правят концерти... За съжаление времето, когато на мачовете ходеха по 30-40.000 човека вече отмина... Навярно безвъзвратно! Българите предпочитат да гледат "Висшата лига" и Първа лига по Диемите, с биричка или ракийка пред телевизора...

Прав си, ама не съвсем. Локото са ясни, те си имат малка бройка, ама папагалите си пълнеха техния и събираха 20000 май редовно в по напечените мачиве последните години преди да го бутнат. За какви 10000 говорите точно вие софиянци, дето от 3000 на стадиона 2500 са ви от провинцията, а като дойдете при нас ои на пълните сектора нямате и 100 човека от София, а отвън камара рейсове и коли от Хасково и къде ли не.

А, на Варна кога? Като сме почнали така...... Отдавна Лудогорец можеха да се мъчат с европейските си мачове на стадион във Варна

Много добра новина! Браво! Най-сетне ще напълним с 2-3 хиляди левскари гостуващият сектор при мачовете с Ботевъ, а не да се бутаме като сега в Коматево

И аз мисля че е съвем ОК да се направи един супер як стадион, но който да ползват и двата отбора. Най-подходящ ми се струва ст. Пловдив и като разположение и като възможности. Има сумати примери в света, където това решение работи, като най-известния пример е Сан Сиро (Джузепе Меаца) в Милано. Разделяме си трибуните и готово! Ние традиционно взимаме северозападната, жълтите (също традиционно) заемат източната и айеее оле-оле и т.н.

Батьо, стадион Пловдив ще изглежда празен на всеки ваш мач. Представи си 500те човека дето ходите всеки мач на голям стадион.. Жълтите са друга бира, те навън ходят по 15-20000 предвид финала в София и Бургас на няколко пъти пак по 15 000. Радвайте се ако им направят техния и вашата трибуна, защото само там ще изпитате радост. Вземете си пълнете тези стадиони и ако ви отеснеят тогава искайте да играете на стадион за 30-40000.

Хайде де, не е работа на държавата, а на общината. Ако искат да влязат с някакви пари в сдружение с общината и трите им отбора и да направят стадион Пловдив и там да си играят мачовете. От какъв зор два клубни стадиона? Пътищата са зле, недофинансирани сектори колкото искаш, но ще строим стадиони, на отбори дето събират 1000-2000 души на мач.

Това пък от какъв зор? Тиквата да си купи спокойствие и от тези агитки ли,? Пак с наши пари

Абсолютна идиотия