17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видор искаше да ми духа ама не му дадох затова не ме харесва

Не бе, сериозно...ТОЛКОВА ли сте некадърни да си намерите каквато и да е друга работа и да спрете да леете злоба и воня за жълти стотинки? Съжалявам ви тролове...дано осъзнаете колко сте жалки...дори проститутките са по-горе от вас.

Като журналист мога да ви кажа, че задължително трябва да има статия за този неможач! Винаги трябва да фигурира в новините. Без значение кога за пореден път е паднал!

А вие "можача", кой бяхте? Григор всеки го знае, но вас явно никой. Толкова си можете ;-). Тъжна работа.

Някои хвалят манго от Хасково, дето играе в частен турнир, спонсориран със 700 000 лева от дъргавата, като юноша бледен, които не иска да връща.

Какво става с манго от Хасково?

От многото анални мушки, получени от анадолските роднини на Лолита, Григорета е получила силно анално ускорение и просто не може да се спре ... та взела и победила нашта красавица Григорина Задухалникова.

Мдаа. Значи е вярно!

Мамицата му и дъжд, как можа да спре напобедимият хасковски каун.

Ама Гришо да е бил ли ,бе ? Не вярвам. Сигурно има някакво грешка!

Chudo na chudesata!!!!!az se chudia zashto chial den po cnn govoriat za nego, puk to spechelil chial mach. evala.unak!!!!!!

Ей Видоре много си жалък. Когато постигнеш това което Григор е постигнал тогава коментирай

Браво!

Защо продължавате да обръщате такова незаслужено внимание на тая мъжка курва Григорета ??? Вече имаме 5 олимпийски медалистки, истински заслужили внимание. Защо за нито една от тях вече не пишете, а за тоя миризлив, анално пробит нещастник, всеки ден се пише ... ??? Григорета ... Григорета ... още утре ще завъртиш минета.

Чест и слава на момичетата олимпийски шампионки! Но в спорта е така, има популярни и не толкова популярни спортове. Тенисът е от първите и Григор несъмнено е голямо име в този спорт. Затова плюнките на морално и анално извратени типове като горния са недопустима извратенящина.

От много движения в областта на шийните прешлени (разбирай духане) ... нещо си се объркал. Не става въпрос за по-известни спортове, ами за по-платени спортове. В България тенисът е от най-неизвестните спортове, защото нито има къде да се тренира, нито има традиции, нито шампиони ... нито треньори Така че всичко опира до пари, което е най-грозното нещо. Пиер Де Кубертен е казал, че победителят трябва да получи само венец от клонки и нищо материално ...

Жалък си

Поклон пред най-известния българин на всички времена Григор Димитров!

Това сега подигравка ли е или сериозно ?

Тази новина наистина ли е от 2020г?

хахахаха ... тая новина е от преди 10-ина години, когато Дришо е лапал пишки при квалификантите