17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аре Гришо. Не остана време . Току виж си изпаднал и от 20цата. Стягаи се. Зарязвай я оная фльорца и давай напред .

Какво е това "гришо" не е ясно, но е ясно че Дришо скоро ще отиде към поне 50!

Защо постоянно се търси причината във фльорца ,баба и какво ли не циганка.Истината е , че всеки спортист си разпуска с някоя и това ,че Дришо не може означава само едно-в момента не е в състояниеда бъде конкурентен на тенесистите от първата 30–тица. Проблема далеч не е мургавата женица.Слаб е защото му липсват интект,манталитет,вяра,сила,потекло ,и Т.н и Т.н

Е, като отиде в 50, какво? Той е световна класа, недостижима за много тенисисти по света и може би никога повече в България. Радваме се на успехите на Ивет Лалова и разни боксьори и ММА бойци, която са далеч от реалните световните нива. Имаме си само Стоичков и Григор, достигали до тези нива. Освен това, тенисът е супер, супер конкурентен и чувствителен спорт...една малка контузия, от която предпазването също е майсторство и си 400, не 50...

Има рандеву със свенливия Надал... А относно класацията, не задмина, а направо го подмина, за да бъдем точни. И тепърва ще го.

Сульо, да си в топ 50 в света по каквото и да е, е голяма работа. А ти къде си?

Kenn1111

Както я е подкарал нашия да пада в първа до втора среща скоро и от десетката ще изпадне.Просто извади късмет миналата година с толкова контузили се и излезли в почивка.

Скоро Гришо ще е 166 с неговата калпава игра.

делпо има капацитета да бие надал и го е правил неведнъж

От съседите, сърбите си имаха шампион - Ноле, румънците си имат шампионка - Халеп, ние си имаме Гришо сваляча.

Само да добавя - сърбите си имат и още Ана Иванович и Йелена Янкович (от съвсем близкото минало), а румънците - Йон Циряк (от по-далченото минало). Но въпреки всичките му кусури (мен лично ме дразни американския акцент и лигавото му говорене) Гришо си е повод за национална гордост, защото е име в големия тенис. Много по-спортни нации от нас нямат в момента тенисист от калибъра на Григор.

Ако на Уимбълдън и на US Open Григор не направи поне 1/4 финали, със сигурност ще изпадне извън пърите 20 в края на годината. Има да защитава цели 2000 точки на Мастърса през ноември, а едва ли втора поредна година ще го огрее същия късмет както през миналата (Мъри, Вавринка, Джокович, Нишикори и Раонич - контузени).

Ми и тази година Мъри, Вавринка, Джокович, Нишикори и Раонич няма да се клсират за мастерса , което само показва нисък мисловен капацитет на тиквата ти.

НЯМА СМИСЪЛ ДА ЗЛОБЕЕТЕ СРЕЩУ РАФАЕЛ НАДАЛ! ДОРИ И ДА ЗАГУБИ СРЕЩУ ХУАН МАРТИН ДЕЛ ПОТРО , НАДАЛ СИ ОСТАВА ШАМПИОН! РАФАЕЛ НАДАЛ И РОДЖЪР ФЕДЕРЕР СА ШАМПИОНИ, ДОРИ ДА ЗАГУБЯТ ЕДИН ИЛИ ДВА МАЧА!