17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя празноглавец Стойнето чак сега ли разбра, че отбор без публика и без история няма място в българския футбол

Царско, а ма село....

Е сега да прочетем и следващата хубава новина, че Лудогорец изчезва от футбола в България,а и Боби с косата се маха, тогава може да се надяваме за успехи за българския футбол.

В един момент си собственик на "елитен" футболен клуб и си мислиш, че разбираш от всичко, след една минута разбираш какво е КАРМА.

Гледахте ли вчера финала за купата на Германия? Това е футбол и уважение!!! Царско село ли са, шефове ли са, като цяло бандити… добре, че се разтурят.

Единственото хубаво нещо в Царско село беше гръцкият ресторант.

Потвърждавам!

Няма да е голяма загуба....

В б група не се перат пари.

Айде сега същото и с БФС и целия БГ футбол, моля

А идиотите в БФС вместо да намалят още състава на Първа лига го увеличиха, при положение, че няма кой в България да издържа професионални футболни отбори - на никой не му се губят милиони левове всяка година. Тук пазар няма, не може да се самоиздържат. Единственият вариант е добро представяне в евротурнирите, ама там само един отбор има сравнителни успехи така, щото да си осигури прилична издръжка без собственика да налива милиони. Трябва да имаме поне още два-три отбора с някакви по-сериозни пробиви в Европа, за да могат да съществуват нормално и да създават конкуренция, защото без конкуренция се вижда каво се случва и с Лудогорец - губят тренинг да играят мачове на високо ниво. В крайна сметка много отдавна има само едно решение за спасението на българския футбол - да стане аматьорски!