17-11-2017 20-11-2018

Коментари

50хил за болница 500хил за отбор..прост народ

Депутатът от турската партия, туркофилът е дарил на Левски!?

Евала .

Ааа, значи това ще да е поредният "идиот", намерен от Борисов да издържа "Левски". Ми да го взема "Левски", кво се стеснява толкоз :-)

Загрижен съм. Този човечец си раздаде парите...

Кога на депутата Пеевски ще му бъде направена проверка от къде ги вади средствата и дали има конфликт на интереси с частния му бизнес ?

Този шопар не знае кой е Васил Левски. Знае само отбора "Левски"

Ще ги приспаднем ли от 700 млн, или от 240 с ддс или от държавната лотария? Само знам че все от някъде ще ги приспаднем за наша сметка. Може би лобиски закон?

На бас от хиляда лева че ФК левски ще фалира.

Това момче от толкова дарения няма ли да се разори и да обеднее

Не е вярно, тоя дари няколко пъти и пари и апаратура, може би на стойност над 1 000 000, поне така казаха от щаба. Опитва се га си купи благоволението на хората, ама едва ли ще му се получи. Колкото ще да даде, аз никога няма да си променя отношението към него.

Човекът и заплата не взима като депутат, но има и дава. Чудно от къде? Да не е взел от 60 на 40?

От къде депутатът Делян Пеевски има 500000 лв.за да ги дари на Левски, и колко още му остават да си дарява на ляво и на дясно. И как ги има като до колко знам не ходи на работа и не взема заплата. В колко фирми участва, наеми ли взема, догови за консултантски услуги. Платил ли си е данъците за тези 500000 лв. и пр. пр.

нито политиците са ни политици по критерий и по реално извършваната от тях дейност, нито футболът ни е футбол по същата причина...

Нищо не е платил. Освен на ГЕРБ де

Ето го истинският собственик на Евроидиотите!

Много е хубаво това, но как не се намериха такива дарители, когато ЦСКА беше пред фалит? Не мога да си го обясня, имаше и кампания и всичко!

Честито на всички Левскари.По-добре да бяхме фалирали.

Левскари, който сваляхте Орешарски, сега ще върнете ли мръсните пари на Прасчо?

Нема как това да е сериозно. Докъде го докарахме. Тотален мазохизъм , щом тоя ни оправя проблемите . Приключихме.

Заради този от синята лавина ще останат няколко снежинки

собствения си джоб ... беше казал.. един бивш президент... на Уефски..

При този човек няма дарения и въобще давания - само прибирания. Я някоя цесийка, я някое прихващане, я нещо от рода "ти на мене, аз на тебе". Но винаги - на далавера.

Нагли твари - омазали са се до уши с л@йна, крадат безогледно от народа, а после се правят на велики дарители.

Много е важно да ни информират, че честен гражданин, с изкарани от достоен труд собствени, а не откраднати от КТБ и подобни пари, финансира предприятие от стратегическа важност за изборите в страната!

да не те пресели Гешев от Габрово директно на Г.М Димитров 42 в София..

Много е важно да ни информират, че честен гражданин, с изкарани от достоен труд собствени, а не откраднати от КТБ и подобни пари, финансира предприятие от стратегическа важност за изборите в страната!

Леевски Абе този откъде има толкова пари. ПРеди 2 седмици 700 000 дарение за една гора край Пазарджик Преди това 300 000 дарение за борба с Ковид Сега 500 000 за Левски, пардон Леевски Някой интересува ли се колко пари вади и откъде? Всичко ли е изпокрадено от нас?

Не знам ама този е дебел и на челото носа скоро ще му се покрие :)))

Абе, няма ли някой в тази скапана държава да се осъзнае малко и да направи една истинска проверка на този дюмбелин. Откъде и как има той толкова милиони? ОТКЪДЕ, бе държавни търтеи, не ви ли интересува как е забогатял Д.П. или и на него можете да спретнете една проверчица ала Цв.Цветанов и толкова. ОТВРАТ!!!!!!

И мен ще не ме оставят да гепна 4 милиарда . . . . Ще даря не 0,5, ами 1 милион на ФКЛевски

Орташка работа - трябвяща да се помага на новия собственик, че зер милия официално само на една заплата, че чак приятелите му за детето му трябва да се грижат. Той ще върне услугата.

Предлагам да прекръстим стадиона. Еваларката.

това е поредния гнусен ход на най големия интригант в държавата д-р Бочко, ГЕРБ и Влади, за да вземат бизнеса и парите на Божков 700 млн. + 20 мл. през нова тв,а той връща на Левски 500 хил. ха ха ха много са гнусни тези от ГЕРБ.

тоя Шиши бе! Да не би да ги печата тия мангизи!?! Тиквата каза, че в последно време само с дарителство се занимавал?!?

Крадени пари най-лесно се раздават :D

Сега даряваш наляво и надясно свиня гадна долна ,а колко открадна преди това?Защо ми се струва ,че искаш да се появиш на бял кон чист като момина сълза пред народа,големия спасител и дарител,нагло изчадие!

Ооооо, Спасителю! Как ще живеем без теб? p.s. В Италия мафията също прави яко дарения след пандемията, и изкупува бизнес на безценица...

Ето така трябва да се казва този футболен отбор - фк Пеевски!!! Защо мърсите паметта на дякона, наричайки този псевдо отбор с неговото име???!!! Футбол в България няма от доста време!!! Частните дружества се спасяват чрез добро менажиране и кредитиране, а не чрез помощи с народни пари!!! Като дундуркате псевдо футболистите с огромни заплати,няма да ги вкарате в ШЛ!!!

кога та кога? да не ти направят на IP проследяване и проверка за дейности , застрашаващи националната сигурност и стабилност

Звездите ми го говорят. Тоя претъпря истински каразис. Новият любимец на народа, скоро ще го носим на ръце.... той ще оправи нещата..... Както винаги.

Ще целуват ръка за парите макар и крадени от нас

Егати държавата - Тиквата, Прасчо, Гела, Черепа и прочее изроди я управляват.

Халал да са ви! Както е казал римският император на разглезеното си синче - "парите не миришат"! Турете му с'я една табелка, отделете му една "Шиши зона" и пей сърце!

Домуса и Прасчо Пеевски... Бизнесмените на властта! Коментарите са излишни...

Ехаа Пеевски дарил 500 000 лв. на премиера чрез отбора му. Барба ако джироса акциите на Пеевски пак ли ще им викат говеда или ще се прекръстят на някое по-закръглено животно, разбира се ако няма конфликт на интереси.

Предлагам името на отбора да се смени, за да не опорочават паметта на Левски. Може например да се казва Двамата шишковци.

Вече наистина е 'отборът на народа'

Появи се истинският собственик - Пеефски праслака дибел

интересни времена