17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абсолютно сигурно е едно,че Левски няма да падне.Ако не попречат съдиите ще бие.Но загуба никога!

mirоlav

Единствено съдите могат да помрачат футболното дерби,като свирят 100% за Левски. Няма да е им за първи път.

Делиорманския отбор победи два отбора в криза,да не се заблуждаваме.Само платените съдии могат да подпомогнат Лудогорец.Дано не съм прав.

Този мач няма никакво значение. Лудогорец и тази година с футболистите, които разполагат ще е за сетен път шампион на България. Левски от кога няма спечелена купа? Дерби става с топ отбор, какъвто Левски не е .

Към българския футбол.Цели ТРИ коментари.

не е готов, хайде стига със сините полюции, отнасяте 3 парацла исе усмиравяте! Да си смените името и да оставите ЛЕвски да не се обръща в гроба си!

Лудогорец вкараха 5 на Москва и 3 на Ференцвароши, значи е ред да мушнат 4 на Лески.

Дербито е довечера от 21:45 в Милано: "Интер" - "Ювентус", 75000 билета отдавна са продадени....... А, и мача "Барса" - "Севиля" от 22:00 също не е зле..... А тука - нека поне малко потичат момчетата, да не премръзнат......а публиката - то кой ли ходи вече на тези "спектакли"....

По принцип странно е някой да не се интересува от даден мач, а да чете новината свързана с него и дори да коментира. Иначе, разбира се, всеки си е в правото да гледа тези мачове, които са му истински интересни...

Дано Лудогорците не са прекалено изморени от мача с Ференцварош, защото ми се гледа качествен мач. А и липсата на контузените Лукоки и Сисиньо ще им пречи още повече, за да покажат истинския си потенциал. Левски, без съмнение ще дадат всичко от себе си. Не съм фен на нито един от двата отбора, просто довечера ми се гледа хубав футбол. Може това да е мача на първенството, който да е повратна точка за шампионата. Пожелавам успех и на двата отбора!