17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Десетилетието свършва след 1 година, ама кой да знае. И започва с година първа, ама някои не знаят и да броят.

Кобра, другия път целуни някой педераст. Тогава ще станеш герой от световна величина. Още ли не си разбрал изискванията на „модерния свят”?

Името на Пулев е Кубрат, както Хан кубрат. Няма нищо общо с някакви змии и кобри... А Кубрат я е целунал тая от радост че е победил, но може и за да си направи малко реклама( уж да направи нещо интересно ) и за да го гледат повече зрители от Азия и да плащат пари... Обаче , се оказа че тая китайко- филипинка е една АЛЧНА Измамничка. СЪщо като китайците и монголците, които нападаха България между 1240-1300 г, но ние българите изтребихме башибозуците.

Koбрето нещо пак много се разприказва, последния път, в който много говореше и се перчеше му набиха кратуната, а сега говори за Джошуа като за някакъв взет от улицата срещу когото нямало да му е трудно, жалко за него пак ще гледаме циркове след нокаути.

Що с лошо бе приятелю, След Кубратчо, ще чакаме друг боксьор на такова ниво да се състезава на куково лято! Те и националите по футбол от 94г, все едно са станали световни тогава.Такава радост беше и представи си Кубрат да вземе един пояс само, та дори да го сдаде после веднага, ще съм горд че съм живял по това време! После в тежка категория нема бате да има никой от България скоро!!!

Chefo77

Ти вчера ли видя, че има такъв спорт? Не си ли забелязал, че ВСИЧКИ в бойните спортове говорят по този начин? Кой спортист излиза на арената с мисълта, че ще загуби срещата си? А кой ще иде да гледа спортист, който говори предварително за загубата си?

Ако видя така сина си/в кръв/,който е на 30 години и има две деца ще съм припаднала!!! Успех момче! Не те ли боли бе човече ! Мен ме боли заради теб ! Добре ,че спортуваш но аз лично този спорт не го харесвам заради тази агресия.

Тренирал съм бойни изкуства. По време на мач тялото е толкова пълно с адреналин, че почти не се усеща физическа болка. Билката идва на другата сутрин - цитат от филма "Роки" - "на другия ден те боли главата, тялото, даже косата". Иначе хората свързват бокса с агресия - да необходима е, но контролирана. Но истината е, че както във всеки спорт преодоляваш себе си - болката, умората.

нпма ли да срещне най осле някой от елита и да излзе в пенсия ,за да спре да ни досажда?!?

Днес не завършва десетилетието, а деветата година на десетилетието.

Я ги преброй 2000, 2001, 2002,2003, 2004, 2005,2006,2007, 2008,2009 ЯЯЯ каква изненада 10 годни!

Баща ти като те е учил да броиш сигурно е казвал: Асане, брой до десет - 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Успех, Кобра! Дано новата 2020 г. ти донесе мечтаната титла и зарадваш цяла България!

Що ни занимавате с този мангал? Изключително неприятна личност, "разбирач" по всичко, вкл. и Ф16.

Абе Кобро, поне тури ли го в тая азиатска слива?

за 10 г, освен едн излагация нищо съществено в спорта!