Десетки милиони задължения застрашават бъдещето на Ботев (Пловдив)

Ситуацията при "канарчетата" е кошмарна, но може да стане и още по-зле

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Схеми. 50 милиона за какво? Надписват сметки и после си ги търсят... Незнам защо няма футболисти от Украйна, Беларус, Македония... Все налитат на бразилци и африканци, все таланти.

Пловдив. 2 юни. Вой на сирени. Младеж продължава да си върви. Някой му прави забележка: - Защо не спреш за малко ? - Защо, какво има днес ? - Не знаеш ли ? Днес е денят на Ботев. - А, не с такива номера. Аз съм от ЛОКО.

Айде във "В" група!

Няма прокопсал отбор ръководен от.... щях да напиша мутри, но се поправям- от емблематичните фигури на прехода.Когото и да заключат от тях и да му конфискуват всичко, пак няма да има грешка.Другарю Гешев, нанундряш ли или се запознаваш със селяните ? Не видиш ли,че на мястото на Колежа може да се дигне прекрасен МОЛ.

"ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ" , или "ЗАДЪЛЖАНВИЯ В РАЗМЕР НА ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ"?

Десетки милиони задължения застрашават бъдещето на Ботев - но пък бъдещето на "Левски" е бляскаво - там милионите никой не ги брои и на-вече не ги търси !!!

Анонимко, сигурен ли си ,че не ги следят? Я си свали прасешките очила и хубаво виж , чии задължения се броят и на чии припознавачи задълженията се заметоха под килима.

Ако са били ЗАМЕТИ под килима и има закононарушение, то отговорни за това са ПАК И ЕДИНСТВЕНО мръсната крадлива и лъжлива мутра бою толупа и подопечните му минестерства и агенции! Тъпо подхуенско говедо!

Въобще не ми дреме. Спортистите нищо не произвеждат.

Спартак, Марица, Атлетик (Куклен), Сокол (Марково), Гигант (Съединение), Борислав (Първомай)... Доста кандидати за лиценз -:))

Е да, но властта помага само на Евроидиотите да не фалират и да не плащат дългове.

Сопот металист - пак сте чао. Колкото повече храните по Левски и се надсмивате, толков по-жързо всичко се връща към вас. Закривай, папагали.

кога ма?

Така е. Тоя Гриша Ганчев не плати и грам от дълговете на Евроидиотите, ако не броим купената емблема. Направо се чудя защо се прекръстиха на ЦСКА-София, вместо на Евроидиоти-Ловеч

А ве пич, да те светна защо не се прекръстиха Евроидиоти-ловеч.Защото трябваше да платят за приза-евроидот- на подуенските евроидиоти. Траде марк.

Левски какво общо има с евроидиотите от Чавдар-Личьекс-Етрополе-София. Само тъпа свиня може да види някаква връзка тук

Единствените идиоти в България са шизофреничните с петолъчките. Евро не приляга като представка в никакво определение свързано с тях