Дете е заразено на "Адриа Тур", Иванишевич скочи в защита на Джокович

Хърватинът изригна срещу "трупане на политически точки" за сметка на Ноле

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре Григор бил отказал - а останалите? Тествали ли са ги и какви са им били резултатите?

Не казвам, че от него е тръгнало, но все пак е странно защо е отказал тест?!

Ако четете Чужди Независими Медии - Григор Димитров е Заразил хората в Хърватия , Сърбия . После Григор е заразил УМИШЛЕНО Деца и Млади Хора в Хасково . Накрая Григор е Избягал в Монако .

Той болен, а на тях нищо им няма, и не им личи, че са преносители и заразни, но не са били те ....ХА ХА ХА , кой Ви вярва???

Григор нямаше късмет да се разболее! Селд като не са тествани всички, не е ясно дали още някой не е бил с ковид и без симптоми например. Отговорността е на организаторите, но сега е по-лесно да си измият ръцете с Григор! След като си организатор ТИ носиш ОТГОВОРНОСТ и проблемите са за твоя сметка - защо тогава не са тествали всички!

Вярно, че много л@йна се хвърлят сега към Джокович, но пък и баща му яко ги прехвърля към Григор. Нещо да каже Иванишевич за това... Или това е друга тема?

Ами Григор не е поискал да го тестват защото иначе трябваше да остане в Хърватия да го лекуват, нямаше да му разрешат да замине. Може би затова и Джокович отказа тест в Задар и си замина за Белград. А не може ли сръбския масажист да е бил първо заразен и той да е предал заразата на играчите?

1. Джокович отказваше да се тества докато не стана мазалото. 2. Джокович искаше да покаже на всички и да им натрие носа на тема Вирус Няма! Дискотеката беше неговия най силен удар и вик, Вирус Няма! С това той целеше провокация на организаторите на US Open. 3. Не е бил само един заразен. Такава масова зараза се случва след много фатални фактори. 4. Ако турнира беше нормален, тестовете нямаше да спират и всеки ден всички трябваше да бъдат тествани. Положението е балканска идилия. Пак успяхме да втрещим света!

Проблемът е, че рашистите и србетата прокламират, че уж нямало такъв вирус. Ама с турнирите на Джоката видяхте какво стана. Очаквам да е МНОГО по-зле след помпозното парадче на рашистите!

Мениджърът на Григор каза,че не са предлагали на Григор тестове и са спазили всички изисквания на организаторите....Просто той първи се е разболял.

Не стига, че са тулупи и цял свят видя колко им е акъла, ами и се топят един друг?!

Типично тулупски разсъждения! Къде ще заминават бе, да заразят още хора по пътя , в самолета и т.н. Григор що не се изследва в Хасково, ами тръгна да раздава автографи? Пълен малоумник!

Всички участници в нелепото тулупско шоу да пример за това как действа епидемията и защо през лятото вместо да спадат, случаите растат главоломно.

Никой не ги кара на сила, поканени са. Отговорноста е персонална. Джокович покани Григор приятелски да изкара малко кеш , щото нашия в последно време върви надолу. Не спечели поне един мач, не може да не е усещал слабост или умора, но тъй или иначе болеста е факт