17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се разкарва, на всички омръзна тая .... с неговите вечни претенции и каузи. Да си направи отбор само от чернокожи и да бие наред - нали много малко такива имало във Ф1 ?

Какво разследване, какви 5 лв. Скоро ще се започне всеки мач да се разследва защо съдията отсъдил дуспа, що не. Първенствата ще приключват година след последния мач в съда, а ще имаме ново богаташко съсловие - адвокат на мачове. Който има повече пари за адвокат, той печели мача. Егати спорта, дето се решава в съда кой е победител.

Да направят и разследване как ботас потроши двете коми на ред бул в едно състезание и да дадат и отборната победа на ред бул

Лицемерния швед използва ситуацията за да оправдае напускането си. Той знае че догодина ще има ново разпределение на силите, и той не е сред тях. Както знаем човекът имаше най-бързата кола, с която всеки може да стане шампион. Не случайно Тото саботира Ръсел. Ако беше спечелил само за миг щеше да прати 'съра' в канала. Но и така хората видяха че фактора Мерцедес може с всеки пилот.

Сигурен ли си че и двете ги потроши той?Я пак.

палячо

Има още хляб в новия английски политик, оставането във Ф1 ще направи годината по-интересна.

Решението е вече взето:отстраняват маси.На неговото място за състезанията с едноместни коли идва Петер Байер.Това не е публично но вече се знае.Което означава че ФИА ще признае грешка или грешки но формула 1 не може да си позволи такова отношение каквото показа Маси. Основния проблем обаче е начина на взимане на решенията.тук се изисква да се намали възможноста от еднолични решения от рейс директора.Аз лично се надявам Хамилтън да остане ще бъде по интересно.Тъй като не мисля,че маси е глупав имам някои съмнения ,че последната му грешка е била безкористна.Рано или късно ще се разбере.

Обидения "Сър" чака друго решение,това е ясно! Да каже ще се състезава или не ,а не да се прави на обидена девица! Тарикат мъж не писка!

Заради черния развалиха правилата в ф1 винаги за него правилата бяха снисходителни а за останалите на макс .И сега какво черния реве нямал вяра че той изгони феновете на ф1 и тя вече нее интересна като се знае че черния е подпиран от всички

Очевидно е, че решението ще бъде половинчато, в ущърб на Мерцедес и затова ще бъде оповестено в последния възможен момент. Ф1 иска да запази Хамилтън, допринася за зрелище то пък и е британец. Негово напускане ще намали интереса на американци, англичани, австралийци, канадци а това са много пари. Същевременно ред бул има много пари и си купува каквото си иска. Битка за пари. Но отстраняването на маси изглежда предрешено. Все пак остава да видим какво ще стане на 18 март пък и след това.

Очевидно от 8 години насам решенията са в "ущърб" на "Мерцедес" затова спечелиха всички титли при конструкторите! Да не говорим и за "малко" по детайлната информация която получиха преди турбо хибридните мотори !

Правдата трябва да възтържествува, дали черен или бял се състезава, /щото тука повечето пишман коментаторчета наблягат на расизма не наистината/, няма значение, правилата трябва да се спазват ! И ако арбитрите са сгрешили, трябва доблестна да си признаят !

Ти си манго

Ми, може да почака до Декември, хем ще види кой е актуалния шампион…бърза работа няма…нема да ми липсва

Къде го чу да писка?Аман от олигофрени.

Обидила се печката,защото се разбра че изобщо не е добър и всеки един пилот с неговата кола ще стане шампион! И Верстапен го би с много по слаба кола това мрънкало..