17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен отбора ще го водят единадесет и то директно от терена, и накрая ще нахлуе селската байка и ще ги изкара от терена.

Предлагам за треньор някой професионалист в занаята си, независимо дали е шофьор, ваксаджия, автомонтьор или санитар в болницата в Дулово. Не ни трябва треньор, а специалист със занаят.

Тази мода със смяна на треньорите непрекъснато не може да доведе до силен отбор. Защо не оставихте човека да работи? Нали за първи път от толкова години вкара ЦСКА в европейски групи!

Това не е моят ЦСКА !!! Без значение колко са добри футболистите , всъшност само Антов знае какво означава ЦСКА , и донякъде българските момчета , другите са наемници . Не може с 10 наемника и един Антов да бъде ЦСКА . Това е “Ловешка сергия “ , подкупила публиката с обещания за по добри дни . .....”Числото “ изобщо бе ги броя !!, защото ЦСКА е отбора , който играе на Армията ! , но това което е там в момента е “бакалница”

Маскиран левскар,а ?

А бе ейййййй,не разбрахте ли,че при слаба игра на отбора се сменя не треньора,а играчите !

Много е лесно - един ще ги води, двама ще ги тикат.

Защо продължавате да наричате Литекс- ЦСКА? ЦСКА фалира преди години

оня простак и некадърник Стойкас Стоилас се изявява като шеф в ЦСКА, селяшко-просташкия манталитет на управление с интриги и неможене, поради неумение, нетърпение и селяния на управлението ще се запазят.

Ама той върна ли си българското име?

припознала

В защита или нападение,ще играят тримата?

Стойчо разбира се,но едва ли ще стане.Той не се понася с адаша си от ръководството.И определено е прав.

6торчо пада под път и над път, в силния казахстански шампионат... Ама пък ще си пасне в литекс, ще му купуват мачове.