17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българският футбол има нужда от честен футбол в най-ранна детска възраст, а не от клубни имена. Сещаш се, какво ти говоря.

Бербатов да се съсредоточи като помошник треньор в Етър. Не искаме повече футболисти-далавераджий.

Когато ЦСКА и Левски крадяха футболисти по татово време бяха силни. Защо да трябва да са силни и сега? Другите отбори за какво са? Само за донори?

Българския футбол няма нужда от Димитър Бербатов,който от мързел не искаше да играе за България.Той е предател и отстъпник и няма право да се занимава с българския футбол

Берба иска да каже Литекс и Левски ама кат нема кинти НЕ става! Отборчето на народа нещо се е запътило към В групите то и Локото ПД зело събира кинти от дрогираните майни?!

наркотрафикант и педофил

И защо да му трябват силни Левски и ЦСКА? На българския футбол му трябват силни честност и всеотдайност.

това не е верно. Немаме нужда от циркове, хранилки за мениджъри и играчки на властимащите. доре не показват фудбол на тиренът.

Ами НЕ, има нужда от силни отбори, дали ще се казват Левски и ЦСКА или Монтана и Миньор, няма никакво значение!

Биха му шута от Англия, сега почна да се изказва тука

Добави и от Индия----

То човек го пускайте ако трябва да се помага за повръщане

на кой нормален човек му дреме за малоумния ви футбол бе, тиквеник

Тоя кой беше ?

Как кой? Господин Митко.

Точно така, концентрирай се върху работата си в етър. Като почнеш да даваш твои пари някъде, тогава говори. Само далавери искаш да правиш, ще заприличаш на Балъков. Акъл и аз мога да дам, ама пари не мога.

ама от българи,а не от маймуни

Берба,моля ти се концентрирай се върху Етър. Левски и ЦСКА ще се оправят рано или късно споко. Ти гледай сега Етър,там е по трудно.

Тъпи клишета.. а някои чака нещо от тоя чехльо. Българският футбол има нужда от правила, които да важат еднакво за всички - като се почне с финансовия феърплей, БФС, тв правата и се свърши със съдийството..!