17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха, добро утро!

Цялата схема за тестване е грешна. Над 50% от резултатите са неверни. На здрави хора дават че са болни и на болни че са здрави.

Ето едно доказателство, че тестът е ала-бала, абсолютно негоден за диагностициране, както и самият му автор твърди. Той казва, че тестът установява последствия от много и различни причини, затова не бива да се използва за диагностика на конкретна причина. И на базата на ЕТО ТОЗИ фейк-тест се съсипва светът и животът на хората!

нЕма да се пУашите! човека се разболял и оздравял или обратното в едно и също време. Случва се........

... при това без да разбере...

Е да кажат какви са били тестовете - и двата ли пср или бърз и пср? Къде правен първия?

на тестовете, народе. Тука има - тука нема. Само не забравяйте, че банката винаги печели.

Предполагам, че и двата са били пср. Трябвало му е отрицателен пср-тест, за да участва в турнира.

Абе и 1 папая и 1 коза дадоха +CV. Вторите тестове също бяха +. Козата го мина безсимптомно, но папаята го изкара тежко. За малко да стане на компот. От тогава все си носи маската. Научи се папаята, но по трудния начин

За PCR тестовете се взима втривка от гърлото и носа и е от голямо значение как се взима. Принципно за PCR тестовете дават: под 2% за грешен положителен и около 30% за грешен отрицателен. Тука не говорим за фалшиви и некачествени китайски тестове.

То в нета много отдавна имаше и видеа, как някой сварява яйце между 2 GSM-a. Сигурно и в това вярваш?

Тогава това ще е чудесен лек за ковид. 2 жсм а и папаята е излекувана. Но едва ли е плащала осигуровки. Както всички знаем, папите не обичат да плащат към бюджета. Кой ще поеме разговорите? М? Ти?