17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дупе да им е яко на родните негра от ЦеСеАка и Лудогонец.

Не се интересувам МНОГО от футбол,но все пак чета от време на време.Тоя дето е писал статията след това не прочел какво е написал.Цитат-"Естествено, че в тази фаза няма как два видим двата ни представителя един срещу друг, защото няма как два тима от една страна да бъдат в една и съща група".След тази мисъл ако може да ми обясни как в първа урна са Арсенал и Тотнам?

Направи разлика между урна и група. Отборите от урните се теглят на жребий и след това се формират групите. Ако Арсенал и Тотнъм са в една урна, няма как да се паднат един срещу друг, тъй като във всяка група има по един отбор от урна.

Не е важно я да съм добре, а Вуте да е зле.. Кво да ви каем, болни подуенски мозъчета.. Вие сами се мъчите като се навирате между шамарите, тъй че няма да ви мъча и аз.. Преодолейте си злобата, за ваше добро е!

НА ЛИТЕКС СЕ ПАДНЕ МИЛАН, А НА ЛУДИТЕ - АРСЕНАЛ ДА ИМ СЦЕПЯТ ЗАДНИЦИТЕ НА ТИЯ ОТБОРИ НА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ!

най-вероятно юе се падне контрола с бистришките тигъри ;)

Закриха ги. Бистришките това. За подуянските е висяща работа...

AMAAAN.....TE PO CHERNI I OT MOITO AMET....BLACK LIVE MATER...

Проекта Цска-София ще бъде само копие и няма дълго да просъществува. Няколко тарикати ще си напълнят набързо джобовете и после кой откъде е!

ЦСКА Микре - ЦСКА Москва

:)))

Не е интересно вече. Освен това е много копмексарски сам да си пишеш репликите и лайковете. Гледай си вечно посраните Евроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ

Най-добре ще е ЦСКА Москва срещу цска-Африка......:)))

Евроидиотите от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ като бяха пълни със скъплопалтени (с отклонени пари на дънъкоплатците) тъмнокожи - преминаха ли поне един кръг? Кръвта вода не става, играе марката "Евроидиоти" и марката ЦСКА.

а ние ще играем с 'Партизан' Червен Бряг...

Който и да се падне ние сме най-черните армейци!

Неграмотник

След завръщането си в Европа след фалита, само за три години Евробоецът ЦСКА отстрани цели 8 отбора, засега. А богатите и стабилни Евроидиоти за цели 10 години са елиминирали щастливо единствено грандовете... Сутиеска и Ружомберок, но са консумирали безброй онождания от анонимници в първия кръг.. Фарьорците, които отстрани ЦСКА бяха тази година елиминирали 3 отбора - това е повече от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ за 10 години......

Спри да дрискаш под всеки форум бе...недоразумение гламаво...

Арсенал Циганорец Милан ЦСКА Ще ч0каме наред!!! САМО ЦСКА!!!