Коментари - Днес на Мондиал 2022: Последен шанс за Дания и сложни сметки в групата на Аржентина | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Безпроблемни победи за Аржентина и Мексико. Левандовски е много добър, но сам не може да бие цял отбор, а футболът е отборна игра. Арабите са надценявани, заради подценяването им от Аржентина първия мач. Мексико ще направят всичко възможно да продължат, а като отбор са по-сплотени.

Репи се сам

се надявам Полша да бие Аржентина, сега е моментът! Ние това го свършихме едно време, дори и когато "нашето момче" с Божията ръка от Аржентина, дето е кръстено на бабите си Мара и Дона, още шаваше по терена.....И два пъти ги "изненадахме" изотзад.

Само дето Марадона беше наказан в мача с/у България.

Франция и Дания няма да имат проблеми с печеленето на мачовете си. Франция може даже да пуснат резервите, за да пазят титулярите. Мексико най-вероятно ще победи Арабите, въпреки че това им е най слабото световно от 30 години. Аржентина и Полша ще е интересно, защото не се знае коя ще излезе, тази от мача с Арабите или тази от мача с Мексико. Минимално победа за Аржентина ми се струва най-вероятна и в зависимост от головата разлика ще се репи кой ще е втори Мексико или Полша.

Ех, ако Ванга беше жива...