17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тва е добре, щото след още една-две срещи и Кубрат няма да може и името да си пише...

И тоя си купи диплома ,като много други в Бг!!

Този сигурно трите си имена не може да напише без грешка, но иначе вишист. Предполагам и само със шестици..

Че после се не знае знае ли се, в болницата може и да не му я дадат чак в отделението по реанимация, кой ще го търси чак там?! Честито и да почерпи, както направи и за другите дипломи.Ще има и още щом веднъж вече е черпил.А, мача ли? Манете го този тъп мач, в края на втория рунд някой ще се просне, ма кой ли ще е късметлията? Струва си да отнесеш няколко крошета заради няколко милиона, по милион на кроше. Все пак човекът сега е сам, почти вдовец, както се казва, няма я вярната Андреа да му готви имам баялдъ, трябва да пести и да разчита на 25-те стотинки на литър като нас, човекът! А брат му пък се е отдал на друга наука - как се правят деца, че да има така, да не вземем да се затрием. Бъдете сигурни, че ще са крайно талантливи и ще учат естествено къде? В Италианския лицей, разбира се! Ех, да можеха и наште тъпачета да са така умни и талантливи.....Пък то - някакви мижитурки с отличен успех, та за никъде, само прости счетоводители и касиерки.

Ако съберем Кобрата и Гонзо в състезание напиши си името и Егн-то съм сигурен ,че ще гледат личната карта как се пише :)

Вишиста май си ти, а Кобрта е Висшист. Знанията ще му трябват, има свой бизнес да управлява, не е шега работа.

Вместо да хване да прочете и да научи нещо от нормалните политически системи той чел и писал дипломна работа за цирка дето само ние го определяме като "политическа система". Да прочете за политическата система в САЩ, Англия, Канада, Норвегия ... да знае какво правят хората. Не братче чел за Мая Манолова, за Цветан Цветанов и Нинова. Наука голяма!

Хахахахахаха

Аз нещо не разбирам ... Преди 1 година, тоя боклук взе диплома от Спортната Академия ... След това започна да учи в УНСС ... и след още 1 година вече се дипломира ??? АЛОООООУУУУУУ ... как така за 1 година се взима висшУ бе, УНС-то, ректора, прокурВатурата ??? В тая държава всички проститутки, плеймейтки, пилонаджийки, миски ... имат диплома от УНСС !!!!!! Защо и една мъжка проститутка с умствени увреждания да няма ??

Може ли тоя 2-клетъчен мозък, да е висшист??? Тоя бе един от първите приятели на Боко тиквопитека! Демек взима висшу, за да застане и той зад лапачката в парламента!!! Ако някой се подлъже да гласува за него, ще си го заслужи като управник!!!

Айде пожелаваме ме и докторантура и професура-нашата гордост!!!

Дни преди мача с Чисора, Кубрат Пулев успешно завърши своята магистратура. Ако няма рима, удари ма:) Тъп и прост за сметка на това нахален. И премиер се става така. Както виждаме.

ЗабрВи и харманлийския сиганин и Ицо по прякор чикията

Този идиот кога записа,кога завърши и взе диплома.Не напразно е известно,че УНСС значи Утре Носи Съответната Сума.След мача с Чисора,с парите може да вземе и докторат.

:D

Ужас!

Е не така с лошо де. Това са титани на мисълта. Ще препишат Гонзо и Коврата един от друг. Ако не могат, професор Пичков пардон Стоичков ще им тегли по една .... И сам ще напише отговорите вместо тях.

Брях, дзверо пише и чете? Я па он!

Да му похелаеме да стане и кмет на София, а от там нататък знаеме какво следва…

Кобрата е примитивен тъпанар с мутренски манталитет. Утре може да се похвали че си е купил диплома по международни отношения от Харвард или Оксфорд.

Един кръгъл тъпанар с просташки манталитет като Сульо Пулев не заслужава подобни пожелания.

Кобрата може да си купи и някоя диплома от Канада. След което ще се похвали че е по-умен и от просто Киро.

Хич да не се хаби. С политиката няма да му се получи...

Пожеланията ти са недостатъчни. Професор д-р Пулев трябва да стане академик!

Прякорът му "Кобрата" идва от това, че като ученик си е написал името Кобрат и от тогава съучениците му започнали да го подиграват и да му викат "Кобрата

Не се знае. В тази държава чудеса бол. След като един пожарникар беше над 10 години премиер, всичко може. Вече Кубрат се е научил да държи химикалка и да слага костюм. Остава да каже че ще оправи всичко за 72 часа и хоп, готова работата.

Не знам какво наричат в българия МАГИСТРАТУРА , защото този дивак пише че е завършил такова нещо, както се лечи там всеки може........

Публична тайна е, че Кобрата е тъп. Публична тайна е , че има пари.Публична тайна е ,че УНСС продават дипломи на чалгаджийки и мутри. Защо е необходимо да ни лазите юо нервите като го представяте за нормално завършил студент?'. Та той си е питекантроп.

па мислех, че е ' писал' магистратура по "Лека атлетика и плезене"

Тоя за една година взе магистратура Бухахах, добре че отдавна не живея в булгаристан

Рядко тъпо и арогантно парче. ТОва ще му изяде главата. Ще ходи гол и бос като Сарафа и никой няма да си спомня за него!

Втори Бойко идва....