17-11-2017 20-11-2018

Коментари

палячо , стана за смях пред целият свят , надъха хората че може да направи нещо, повечето повярваха и платиха абонамента за да гледат ,, зрерището’’ а ной тръгна да бяга от ринга , прави де на маймуна да предизвика интерес , харчи си паричките и забрави за бокс

За този позор толкова пари, ега.... Ти

Английските тайни служби са размътили главата на Кобрата с микровълни, затова не беше във форма

Андреа , ако прочете за тея пари ...ко ши праи ??? Ами ,....ши си го прибере обратно барабар с еврата!;))

Кой друг е дарил 1/2 (50%) от изкараното? Може и 1/3!

Кой друг е избягал и не си е платил лагера

Парите на Кубрат са напълно заслужени.Той стигна до мач за титла и незнам защо му смятат парите из медиите?Каза,че да дари половината АКО спечели така,че стига спекулации.Мен ме е чд,не че изгуби,а не беше на нивото от другите си мачове.Това ми беше най-слабия мач на кубрат.Не,че джошуа беше много добър.Нямаше и помен от защитата на кубрат.Ще кажете това е джошуа има разлика..Да така е,но той дори не се опитваше да избяга от ъперкътите и стоеше на едно място...Поведението също не му беше на ниво.Фен съм му дано не се откаже от бокса.Незнам защо се представи така слабо.Ако играеше така щеше да изгуби и то Хюи фюри и Богдан Дину.Просто това не беше Кубрат Пулев за мен!

Парите на Кубрат са напълно заслужени.Той стигна до мач за титла и незнам защо му смятат парите из медиите?Каза,че да дари половината АКО спечели така,че стига спекулации.Мен ме е чд,не че изгуби,а не беше на нивото от другите си мачове.Това ми беше най-слабия мач на кубрат.Не,че джошуа беше много добър.Нямаше и помен от защитата на кубрат.Ще кажете това е джошуа има разлика..Да така е,но той дори не се опитваше да избяга от ъперкътите и стоеше на едно място...Поведението също не му беше на ниво.Фен съм му дано не се откаже от бокса.Незнам защо се представи така слабо.Ако играеше така щеше да изгуби и то Хюи фюри и Богдан Дину.Просто това не беше Кубрат Пулев за мен!

тези пари по начина по който ги изкара едва ли имачовек който да му завижда . След тези удари които понесе ще има много тежки последствия за здравето му тъй като мозъка управлява всичко в човека а неговия стана на каша. Прави се че нищо му няма но впоследсвие ще яде бахура, след години.

tonk11

Ми изяде един хубав бой за едни добри пари. Изкарал си ги е, халал да са му.

Чета тук едни интелигентни коментари какви фукни били, какви ги приказвал Кубрат преди мача. Да, представям си как някой боксьор отива на мач и преди мача се надъхва в ефир: "-Леле! Този сега как ще ме потроши на ринга! Само дано да остана жив! Ама как ще падна само!..." Това по повод говоренето преди мача. Сега за разправията преди самата среща, това си е рекламен трик, който се използва постоянно. В американския кеч и в бокса са си постоянни, с цел да привлекат повече публика (разбирайте повече печалби). Пак казвам на тъпите хейтъри, паднал, бил, все тая, имаме един боксьор, който е на световно ниво, бори се за титлата и вместо подкрепа среща някакви изродясали комплексари, на които им е виновен, че толкова си може. Ами като можете по-добре, идете вие бе! Той все пак падна от най-добрия, а не от някой никому неизвестен.

Не знам Пулев не се ли би или толкова си може, имам чувството че му е платено да падне атрактивно.

е затова Мис Пиги още продължава да се увърта като гладна котка

Добра печалба за тичане по ринга като ранен глиган!!!

Целият зор беше за пенсионната осигуровка на Пульо ,целта беше да се играят повече рундове за да може да се съберат повече пари от рекламодатели ,телевизии и платформи ,иначе мача реално беше свършил още третият рунд ,явно са се поучили от мача с Кличко който го гипсира във вторият рунд колкото до обещаните пари за болниците ,обещаното не е като даденото.

Купете си кобра.... персонална боксова круша....

Е все пак е по-добре да си прост с 4 милиона, отколкото само прост

Дохода на Кубрат Пулев за данъчни цели ще е получен в ОК и като така ще буде обложен с около 47%. Т.е. милионите ще са само два и нещо :)

Така е в сащ.За англия не съм сигурен,но данъзите са по-малкоЧ

е за такава излагация 4 милиона са ок

Време е хората за разберат, че Пулю е въздух под налягане! И всичко се прави за пари Срещу Кличко (2016г) излезе неподготвен, пък и явно, толкова си може. Украинеца беше с "н" класи над него, и го направи смешен! Просна го на земята 4 или 5 пъти ! Но какво от това? Нали сметката му се увеличи с 4 милиона евра. Сега, нещата са същите. Пак на земята, пак смешен, пак устата му голяма - класата му посредствена! Но какво от това? Нали сметката му са увеличи с 4 милиона евра.

AJ: Всеки ден остарявам и помъдрявам. Осъзнавам, че боксът е като шаха. Играя умно и правя правилните ходове в правилния момент. Нокаут в деветия рунд и гледам към следващия противник. Посочете кой искате да е той!", каза Джошуа в Youtube видеото. При Кобрата, за съжаление имаме само остаряване. ех да беше станал пехливанин, щеше да ти отива повече, Реджеп Иведик те иска за следващия си филм.

Има загуби и загуби. Тоя ме беше срам да го гледам. Резил за България, остави другото. Който се чувства много горд с лицето пулев - да види коментарите на Youtube...

"До 4 милиона евро..." това е въпроса!!!

Тъпият Ганьо, възпитан с ценностната система на посткомунизма- мутрокомунизма, така и не разбра, че истинският спортист, независимо от изхода на единоборството, винаги ще се изправи и поздрави противника, а не проснат на пода и да се репчи- римембъ ху ай ем! Също като насраната мутра с шкафчетата, дето му били виновни кагебето и Мата Хари! Мутри, сър!

Ама само как побегна към ъгъла...

Мани, мани:) на всичкото отгоре после нашият Тъпак му е казал, че ако дойде в София ще го пребит :) страшен жалкар и боклук! Срам и резил.....

Нашият за съжаление е знаел много добре, какво ще се случи на ринг. Нищо не беше коригирал от мача с Кличко даже по-зле беше. Явно е отишъл само и единствено за парите. Моля се такива спортисти в БГ да бъдат разкарани от всички спортове, т.е мислещи само за финансови облаги, а не за самия спорт. Медалите и парите са резултат от добре свършената работа в подготовката, а не основната цел. Пожелавам на Кубрат да си изхарчи парите и да спре да се боксира, поне не за световна титла. То е ясно и че вече не може да стане. Ако детето ми тренираше бокс не бих го давал за пример него, а брат му, както и Джошуа.

4 милиона му разбиха мозъка дето го няма, оная с големите парашути ще му ги изпапа за отрицателно време :)

Добра пенсийка.

кънтене в картуната поне година и половина :)

Браво на Антъни, че преби нашия арогантен, невъзпитан, надменен и неподготвен Пульо ! Точно такъв урок заслужаваше нашия нереализиран мутрафон ! Халал да са му парите !

Батенце, айде по-спокойно, кой щеше да го гледа този мач, ако Пулев не се беше правил на бабаит!? Всички бяха на ясно, че Пулев ще падне и то лошо. Нашия в този случаи можеше да предложи само зрелище и да направи необходимото да се задържи на сцената достатъчно дълго, без да пострада сериозно. Урок?! На какво се научил според тед?! Смяташ ли, че предварително не е бил наясно какви са шансовете му в този двубой?! Ама те на заслужил си го е, претендент е, като не може да вземе титла, поне парички да изкара от тази работа....

Човека има 30 мача - 28 победи и 2 загуби. Двете загуби са в мачове за световната титла. И на него му е било ясно, че с коефициент 6 към 1 при залаганията шансовете му са минимални. Но се напъна заложи всичко. Парите са заслужени, а само нещастнижи могат в такъв момент да хвърлят кал.

Ми те плюят по всичко тези тук...това са комплексари и глупаци след малко почват да правят разбор на банковата сметка на Кубрат до сега обсъждаха мача му

... и тука говорим за световен шампион в тежка категория в бокса ... не някаква измислена категория като Мейуедър или пък измислен спорт с някакви боричкащи се джуджета

Голямо тичкане направи с лапички на главицата , даже Джошуа не можа да го стигне !

Да изброи колко пъти Джошуато влизаше в клинч?Та това е бягство. Бил ми той шампион - менте.

Кубрат го понабиха за 4 млн евро, обаче си ги спечели... А вие драскачите не 4 млн евро, ами 40 лв не може да спечелит.....впрочем можете да изкарате 40 лв само с яко духане на пишки, защото сте педали ! А Кобрата за разлика от вас ги изкарва с мъжество !

Толкова бой за 4 милиона си заслужава.

Между евро и паунда има разлика! Дир.бг пак не са в час

БЕЗ ЕДНА ПОБЕДА НАД ДОБЪР БОКСЬОР СИ РЕШАВАШ ЖИВОТА !!! ТАКА СЕ ПРАВИ !!! ДАНЪЦИ НЕ ВЯРВАМ ДА ПЛАЩА !!! 4 МИЛКИ СА ДОСТА КИНТИ !!! АМА КЪСНО ПОЛЕГНА.....СЛАБИЧЪК СМОЧЕТО....СЛАБИЧЪК !!! ТОИ ВИНАГИ СИ Е БИЛ ТАКЪВ !!!!

Тиквата затова го прегръщаше - от тези пари поне 1 млн. лв. ще бъдат данъци - и оттам в джоба му.

На ринга видях Кубрат Пулев в друга светлина,много е добър на бягане на къси разстояния.

Ей го и тоя! Нямал е 5 лева да си плати да гледа мача на живо, видял 5-секунден трейлър в новините сабахле и вече коментира. Иди се гръмни някъде по встрани!

Не ми е приятно сега да го плюем заради загубата. По-добре да не се изказваме така злобно защото той и без друго сигурно е скапан. За България той е най-добрия боксьор, друг си нямаме....

Не заради загубата,а заради неговото изключително неспортсменско поведение.

Откъде си въобразихте, че тези реплики са "негови". Има си Пи-Ар, който диктува парада. Ако се прави на спортсмен, кой идиот ще го гледа. Кой ще палти за предизвестен мач. Това е начина да се нахъсат тези, които са Джошуа, но се чудят дали да платят. Толкова ли е сложно да разберете, че това не е спорт и не се подчинява на спортни правила , а само на ПАРИ!

Едва ли някой го "плюе" за загубата! На всеки българин му е кофти че загуби и всеки българин би се радвал ако беше спечелил. Но не всеки българин се радва на езика му и отношението му преди и след мача!!

СЛЕД ТОЛКОВА БОЙ,КОЙТО ОТНЕСЕ ,ПОНЕ ДА СЕ ПОРАДВА МАЛКО НА ПАРИТЕ СИ.

Защо ли Джошуа го е нарекъл "пу..ка" а не го е нарекъл " х..й"? Ами това е видял и на това го е оприличил , явно има защо!! И се видя и на ринга като хукна, и преди срещата като се фукаше и след нея като се дървеше пак. "Доста спортмеснко"!!

Тая русата мацка ,андреа ли каква беше там ,много смешна и жалка.

Лика-прилика с него!!

Победа над Джошуа нямаше да му донесе уважението на боксовия свят. Аз съм българин но бях за AJ, защото чувството ми за справедливост надделя над чувството ми за принадлежност.

На мен пък ми беше през оная работа как ще свърши това шоу (не спорт). Фактите са че, има тъпанари, които си плащат за гледат някакви потни неандерталци как се млатят по тиквите, че на всичкото отгоре им се и възхищават, вероятно защото са богати. Нищо ново от римско време.

... споделям мнението ти, но за не малко хора и ние сме тъпанари, дето коментираме по форумите.

А здравето колко струва? Тия аперкъти и нокдауни водят до ранна деменция и паркинсон.... гарантирано.

Келешът си получи боя, даже му платиха предоволно, за което. Продължаваме напред! Утре пак ще го гледаме по телевизора, да бодва с русата пръчка в Хепи! А за онези трудолюбиви и скромни хорица на Белмекен е достатъчно възмездие че видяха, как тарикатът побягна като заек с уплашения поглед и ръцете на главата. Това не се забравя докато човек е жив, всички го знаем!

Евала!

Нашия се държа като жалък циганин и аз се срамувам от него и не желая да свързват страната ми с този простак.

Със здраве да си харчи!! Заслужи си ги, на тези години да имаш мотивацията да се подготвиш и излезеш да се боксираш си направо подвиг. Жалко че не беше на нивото на Джошуа, нито технически нито интелектуално но това си е реалността.

Ще му останат ли пари за Алцхаймера като го хване от ударите по главата ? Някой трябва да му бърше лайната след като започне да се насира.

Я ще бриша лайната...

не се интерува В Европа от варварски побоища за пари-Да се биеш в 21 век по този начин може само да е за много пари-Ако за пари се биеш пак в този 21 век какво си ? Какво гордост за него това е работа просто- Това е зрелище за хора с определено ниво същите гледащи чалгата- Една санитарка в болницата върши по полезна работа за хората от подобни никому не нужни неща-В света на висши технически технологии да се прехласваш по подобни неща е проява на супер изостаналост- А да не говориме за грубите думи и за бабаитското поведение преди мача говорещо само за липсата на първите седем години възпитание- Другото е ---- ХЛЯБ И ЗРЕЛИЩА те правят милионите вие им ги давате -

Абе насила никой никого не кара да се бие. Тези дето не се биеме, ядеме пълен шит, с който редовно преяждаме, дишаме химия. С една дума, дебелееме и се самоубиваме ежечасно, даже не споменамав цигари и алкохол, това съще не е жизнена необходимост, катто храна, въздух и вода. а по въпроса Пулев, само с дебела кратуна шампион не можеш да станеш. Иска се и акъл, а както се разбра от интервю с Кличко, Пулев, така ги дразни, че искат да му откъснат главата на ринга, коеото и правят. Не разбра питоня, че така не става и не печели. Негов проблем. Той не е надградил нищо за себе си след мача с Кличко, освен, е че е одъртял доста.

Ха-ха-ха, батенце иди погледай малко ММА, е там ще видиш к'во е побой, само заради побоя. Бокса си е спорт , т'ва че някакви с члага манталитет го практикуват е друг въпрос.

Батенце, той първия пост си е резонен. С'а аз не те обвинявам, че си побойник, като не ставаш за бокс или някакво бойно изкуство, оди се млати у клетка, не ми пречиш, даже ви гледам от време на време.

Браво на Кубрат и екипа му. Изпълниха на максимум програмата в "спорт", който се подчинява единствено на финансовия интерес. Нямам време да правя сравнения с реални спортове, кой разбрал разбрал.

Каза, че ще дари ако двубоя бе напролет или лятото. За зимата нищо не е казвал, не му слагайте думи в устата.

Кубрат сега отново има шанса да набие Андрея поне след като му се лепна.

Чалгаропитека ще има кеш за раздаване на Андреа и другите си проститутки! Ще има и за приятелчетата занимаващи се с далаверки, наркотици и измами.

Я марш на протестите, такива като теб там най-ги ценят - "отровни".

Ти си една голяма отрепка и пълен мизерник но пък тук нали си анонимен може и да изхрачиш нещо без някой да ти разбие мръсната муцуна-не опитвай на живо,че няма места по болниците