17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вижте сега, защо говедата от Гей-арена не слязат в зоните и от там не тръгнат към рестарт, така както е логично и по закон. Защото този закон казва, че след като имаш над 35 млн дълг, след като 6 години не се плащал данъци, и след като няма никакъв сигнал за обезпечаване на тези огромни задължения, е логично и задължително да обявиш фалит и тръгнеш начисто от окръжните групи!!! Всякакви шикалкавения и небивалици, как Насо гьза щял да поеме акциите и тези многомилионни задължения, са прах в очите. А спекулациите с издръжка от феновете е една нелепа илюзия... Така че, драги говеда, най-правилното решение за вас е фалит, тръгване от зоните с мачове с Устрем, Буря, Ураган и полека лека връщане към елита след 2-3 години. Няма нищо страшно... Та дори великият Ювентус така направи... И вие, драги говеда, така постъпете, за да запазите достойнство...

Къде е Наско ?

За умрелите само добро или нищо!

TwinDaddy

800К за заплати? Докога ще уврят главите на всички занимаващи се с футбол, че у нас няма пазр за такава издръжка? Подобни суми са посилни само за отбори играещи редовно в групите на ЕКТ. Намерете си управляващи, дето са наясно с тези неща, че те даренията са до време.

Е , това се казва наглост ! Да караш на подаяния и да казваш , че си на печалба !?

zizus

левски никога няма да фалира, защото винаги ще има една графа “други”.

Бате Наско е як. Той ще плати всичко. Ако пък тези копеленца продължават да го дразнят, ще им покаже гол гъз по телевизията. Правил го е, помним го.

На фона на заплати от близо 850 000 месечно е забавно как сега ще искат дарения от привържениците си. Още по-неясно е тълкуването, че основната част от разходите били за заплати, когато при общи разходи от 1 350 000, то разликата от близо 500 000 лева не е малка за други разходи също. И това на фона на спряно първенство през май, когато нямат пътувания. И на този фон запазват и превъзнасят изпълнителния директор - сигурно дава пари в стил Гонзо или е поставено лице на някой, който дава.

Как ще дават пари привържениците ли ? Ти тях за много умни ли ги смяташ,след като се бъркаха и до сега ! Прост народ лесно се лъже !

Хубчев и ко се ползваше с прекалено високо доверие от феновете. Толкова много ни е паднал стандартът, че сме доволни на някакви смешни никакви резултати. Хубчев сбърка в много мачове. Ние го търпяхме. Като не си вършиш работата добре, няма как да получавате възнаграждение. И стига вече с тия извинения, че положението било такова или онакова! Миналата година нали имаше пари, взехте тия играчи, дето искахте. Ние ли докарахме тия недоразумения или вие, Г-н Немския Паспорт? Левски е много голяма хапка за Вас. Много по-голяма от Националния.

На бас от хиляда лева че ФК левски ще фалира.

Ега си заплатите на тия! После учете деца. Не учете, ритайте!!!

Това са заплатите на всички в клуба! Не само на играчите! Вие май въобще нямате идея за каква организация става дума.

Е и? Да не би това да ги оправдава...

Не четете ли? Хубчев - 30 бона, 3-мата му помощници - по 10 или общо само за четиримата - 60 бона. На месец! Значи, ако ги оставят да си изпълнят срока на договора (още 12 месеца) - 720 бона! А гаранция за успехи - 0. Сега надеждата е да им платят само за 3-4 месеца като неустойка и кой откъде е.

ЩЕ ИМА " ПИТО- ПЛАТЕНО". ИНТЕРЕСНО Е САМО КОЙ ЩЕ ПЛАТИ? ПАК ФЕНОВЕТЕ - НЕЩАСТНИЦИ ЛИ? ГЛУПАЦИТЕ В ЛЕВСКИ ИЗГЛЕЖДА СА БЕЗБРОЙ.

Тити Папазов е малкият математик , големият е Наско Сираков . Много хора им завидяха, че за един месец има - няма изкараха ФК Левски на печалба . Този тандем трябва да оглави Управлението на БФС . Вярвам , че след 10 год и те ще кажат , че са успели хора - Господ здраве да им дава !

zizus

Не си спирайте хапчетата. Не е добре

Закривай.

Нали закрихте червената кочина? Сега е ред на оранжевата!

Важното е да има некой лев за хиндилянци ...

Геният в счетоводството Наско Сираков направо от съблекалнята , направи финансовият отчет за месеца на печалба . Венци Стефанов да не го подиграва , а да плати 50 000 лева за един урок по счетоводство на Г-н Сираков . Само Левски

Плащайте, говеда.. плащайте, майка ви циганска!

А турска. Жалко че носят името на Апостола

А колко задължения плати микренското дудже за единия казан чорба или замете всички под килима с далаверата ГМО.Скоро и той ще търка наровете и тогава ще питам дали няма да искате да се обединявате.

Каква печалба при положение че не са платени стари заплати.