Коментари - Документален филм проследява кариерата на Феномена Роналдо | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А документален филм за нашият Дон Перуци, шефа на БФС и пътя му няма ли да видим? Ще е потресаващо феноменален !!!

Определено ще го гледам.Като израстнал през 90-те Роналдо бе за мен най-гениалният футболист.За пръв път чух за него когато Стоичков играеше в Барселона и медиите отразиха че там идва нов млад бразилец.Започна да вкарва и не му отне дълго да се превърне в световна звезда.Имаше спринт и движения на пантера докосване и техника от друга класа а дрибълът му бе истинска наслада за окото.Толкова беше добър че си мислих че във всеки момент може да тръгне да мине през цялата защита и да отбележи.Роналдо бе природен талант техниката му беше формирана от улиците на Рио и футбол с удоволствие и за красотата на играта.След това отиде в Интер и там вече си личеше как го натиснаха големите очаквания и напрежение а дойдоха и контузиите.Въпреки това той продължи да е мега звезда като незабравим остава един от головете му срещу Лацио.Оказа се че Роналдо е от този тип спортисти които са в разцвета си в своите ранни 20 подобно например на Майк Тайсън може би това се дължи на фактът че природният талант винаги е по-лежерен не обича режими и да си скъсва задника за това което му е дадено като дарба.Последваха контузии наднормено тегло но в най-важния моент той се завърна когато беше отписан от всички за да спечели световната купа и да запише завинаги името си в историята до най-големите таланти (за мен и до днес най-големият) които са играли някога.

О стига глупости. Беше един лаком дебелак с добра техника. Ривалдо беше в пъти по-добър и по-комбинативен футболист, ма него не си го забелязал. Колко голови паса има "Феномена"?

Първото нещо което трябва да има един супер футболист е физика отговаряща на футболните умение и творческите решения в играта на играча.Ако се вгледаме в всички футболисти от топ класата е точно така. И новите футболни феномени се подчиняват на това условие. Ронално е рядък сбор от фантастични футболни умения с неговата физика и характер.