17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елате тук. При нас няма лабаво. Пари няма. Само винкел.

И това ако не е расизъм... Негри не искат парите на араби, защото са богати! Сашко, какво лайно изсра бе авторе на този пасквил?

Ако се мислите за много корави, елате ни на гости, ще си организираме надпяване

Простотията и алчността на "християните" се използва от мюсюлманите! Рязаите си имат мюсюлманска лига, а в европа християнските държави и секти не могат да се понасят!

Мръсни чаршафи. Ще опорочат всичко. Долна, мазна, арабска сган.

Картините са все по-неразбираеми за поко лението изпитване, чрез тест. Ами, вече не са печеливша инвестиция..... Смяна в посоката на вложения... инвестиции..... Парите обичат тишина! Но и интерес, да се множат...!!!!

"Разбира се, тук не става дума за лоялност към работодателя, а по-скоро за ценности" Ще ме уморите в тези ценности. За това ли саудитите имат договор с онази държава дето е основен износител на ценности за едни 700 милиарда и президентите й ходят да играят танц със саби ? Ако саудитите решат да спрат да приемат долари срещу петрол и някой ще бъде приземен доста бързо.

Сега ... сега се разревах! Вижте моралния стожер САЩ - загрижен за правата на хората в СА, и в следващият момент - продаваме им касетъчни бомби и модерно оръжие :). Парите не миришат, и докато е така, демагогията ще властва!

tonk11

И аз това си мислех. За оръжие може ама за спорта - не. А когато и продаваха бомби нямаше ли ги тия човешки права?

пак наложили наказание, пак глобили, пак те да командват, да са единствените.....

те и перник бяха големи биткаджии и все с голфо и винкело ходрха и плашеха, а една 18 годишна марда ги навря в кучи гъз и няма кой да го преспи като бясно куче. Та хайде и ти, пий сижракийката и тракай с виличка по чинийката си!

сино на прокуроро що го оставихте да ви мачка? За един приятел питам.

брат!

Този е Путин и Ердоган взети заедно. Никакъв голф за него!

Това е свободата да не искаш играчи, които вземат кървави пари. Прав си!