17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТРЯБВА ДА СЕ УВАЖАВАТ ПО-ГОЛЕМИТЕ БАТКОВЦИ .

Представете си,ако се беше случило обратното..Как щяха да скочат феминистките да обвиняват Тийм и организаторите на Роланд Гарос в расисти и в полова дискриминация.Двоен стандарт отвсякъде

Може да е черен годзиул, ама има 23 титли от голям шлем. Естествено, че има приоритет.

Естествено е, че има приоритет: с предимство е да си ходи. Току-що са си избърсали гъза с нея...

братя уйлямс с са срам за спорта!

Ясно, ако беше станал обратния сценарий, не искам даже да си представя как Сери-на щеше да обвинява Доминик в расизъм, полова дискриминация, липса на спортсментсво и т.н. Но в нейният специален за галактиката случай може да се позволи. Ей това е самозабрава, липса на усещане, и точно на това му се вика дискриминация. Лицето на войната срещу половата дискриминация, показа как се дискриминират останалите. Май само ручаха за да са по-привилегировани "онеправданите" , а не някакъв принцип да се спазва.

Пичът е трябвало да се оплаче от сексизъм и расизъм.

Еех, нужен ни е един лидер с мустачки, който да възвърне авторитета и достойнството на бялата раса пред белязаните от Господ изроди и подчовеци, които вземат връх в последните години..

Чудя се дали ти и другите тъпаци като теб щяхте да блеете същото откъм концлагера на въпросния лидер. Ходи си изтропай интелектуалните отделителни продукти в Германия да видиш как германците ще те спукат от бой още на улицата, пък тогава чак ще извикат полицията.

Серина се е изсрала за пореден път, черния джендър е американската индулгенция и политическа компенсация за робството.

Това непрофесионално отношение на организаторите е абсолютно неоправдаемо и нитрябвало минимално да сеизвинят на играча. За това колко е известен и добар в играта си моля тези, които неследят, неразбират тенис и им се сърува играта скучна да не се изяеяват .

Mnogo nepriatno momche.

Chefo77

Как пък не се сетиха да го направят на Кирьос тоя номер ... ще им червенеят ушите до закриването на турнира.

Предлагам двамата да излязат навън и да се разберат като мъже. Серина и Тийм разбира се ...

По принцип тениса е скучна игра, но женския тенис си е направо загуба на време.

То и футбола е скучна игра. И изобщо, всяка игра, която човек не разбира. Да не ти разпраям за шаха па.

Скучен е женския тенис,да и очевидно и на хилядите зрители на "Ролан Гарос".Днес трибуните бяха почти празни,докато на двата корта играеха Конта /Векич и Мартич/Канепи. И веднага се напълниха до краен предел след излизането на Федерер/Майер.Факт!

"Ситуацията вбеси Тийм и той заяви, че отношението към него е все едно е юноша". Не точно юноша, но пред Серина той изглежда като жена!

Да ги съди за расизъм,такова унижение за бялата раса

и за мъжете

Като направиш име и за теб ще разчистват залата за пресконференции .. много е просто.

То име е направила ма ти си господин никой за да може да даваш оценка за такъв страхотен играч

Така е Тиим, млади приятелю, Обърка/Побърка/ се светът!! Предимство имат ЧЕРНИТЕ пред БЕЛИТЕ, ЦИГАНИТЕ пред БЪЛГАРИТЕ, ПЕДЕРАСИТЕ И ЛИСБИЙКИТЕ пред НОРМАЛНИТЕ!!!

Кой е тоя?

Тоя е дето трепе всички в първата десятка

Жените с предимство пред мъжете, играят два пъти по-малко на корта 2от3 сета, мачовете им от скучни по-скучни за същия награден фонд, изместват ги от пресконференции-ето това е псевдо еманципация в действие...

Жена съм и съм абсолютно съгласна....

Абсолютно е прав-стига са толерирали чернокожата...ето това е дискриминация и псевдо еманципация в действие!

От къде на къде черната годзила ще има предимство!

от сега нататък ще бъде така ха ха

нахална е затова

Ако някой бял тенесист го беше направил същото спрямо нея щяха да го обяват за най-големия расист, щях да му наложат наказания, парични глоби, хиляди щяха да събират петиции за отнемането на лиценза му, обвинения за дискриминация, изнудване да се извини и публиката нявсякъде ще го освирква. Това е един от поредните примери как ''всички'' сме ''равни''

Да не би да е от щата Тенеси,че го наричаш тенЕсист? Или пък играе някакъв нов спорт тенЕс?

ами ако трябва да сме честни не е тенис а тенесист

гони,уа?Аман от неграмотници...

Афроамериканец - върхът на човешкото развитие ! Новите ни господари !

Абе на тия черни маймуни защо им дават право да се съзтезават.

Алооо ,задаващият въпроси за права ,точно такива откровени расистчета като теб са причината за крайности,които коментираме тук. А дали тази нелепа ситуация не се дължи на организаторите,защото в. Екип обяви,че С.Уилямс не е искала подобно нещо от тях.

Това е дискриминация в най-чист вид. Изпълняват се претенциите на някой нахалник, за сметка на други възпитани и толерантни. Както и да го замазват като джентълменско, всъщност си е терор.

Бели дискриминирани заради черни джендъри!

Тоя Годзил да си дава пресконференциите в зоологическата като не можел да чака.

Тийм може да бъде спокоен - скоро Серината ще започне да отпада още по-рано и накрая няма сама да понесе боя и ще се откаже, защото тя не знае как да губи без да се излага пред публика.

Еми, така ще е при т.нар. "нов световен ред": кучетата са с предимство пред хората, "ромите" пред белите, престъпниците пред мирните граждани, извратените пред нормалните, мюсюлманите пред християните, жените пред мъжете. Лъжата става истина, а дяволът - бог. Иначе казано, новият "ред" е стария, с главата надолу.

Надявам се това да е последната изява на серената!

чак пък да е побеснял, много спокойно си постъпи човека.

Ами той е възпитан човек - няма да се държи като Серина в мач с Осака.