17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Един айдук се изказва по адрес на друга айдук.Важното е , че гелосания не плати неустойка за съсипания морски флот.Неговото лоби е в парламента и се крепеше от "слобателесния" ревизор понастоящем виден водопроводчик.Боже пази България.Идиотите се вножат в геометрична прогресия.

Домуз,защо не вземеш и Левски,ще удариш направо десетката!

За какво ни е парламент. Тълпата отива при премиера по волята на всеки който може да я манипулира. Реве псува троши. И всичко си остава непроменено.

Държава само 2 клуба да си играят всяка седмица

Вярваме бе, чорбаджи, вярваме. Знаем, че чорбаджиите не лъжат.

Хазарт, проституция, наркотици . Това са фен клубовете. Ако някой вярва в спорта, значи е по- зле от онези, които ходят в Лапландия в очакване да срещнат дядо Коледа. Думата на Доммусчиев не струва нищо повече от думата на Божков и останалите в спорта футбол. Техните резултати не са спортни и никога няма да бъдат. Изгонването на БМ беше малка акция, но опг в спорта си стои и нищо няма да ги помръдне, защото се крият зад спорта , докато извършват безнаказано деянията си. Какво означава да се избира президент на БФС с пъпномщни и какво представлява общото събрние? Кои са членовете и кои са клубовете, които движат този спорт? Затова дали Домуса е заплашван или Божков трябва да се махне няма никакво значение. Има значение Софиянски, който е свекър на Божков да не пише конституция.

Божков или българският Ал Капоне ги е уплашил всичките по върховете.Естествено, че няма да заплаши директно Домусчиев, но защо е толкова сигурен че му мисли доброто и бърза да бяга пред тоягите. Борисов и той мълчи в случая, а уж се пише ербап и създава впечатление, че не цепи басма никому. Уплашени са. Имат си работа с мафията, които вече 30 години определя правилата в тази държава и я окрадоха до шушка.

Бат Бойко топката е в твойто поле...Резултата в момента е 1:1 така че всеки тебе гледа сега !!!

Доноса защитава Черепа а Боко Тиквата и банда ГЕРБ...действат по Озаконяването на Мафията . И така 10 жестоки и мрачни години.

Домуса защитава Черепа...

Крадците назначени за бизнесмени

Като какъв се изказва?Кой е той,че да казва какво да са законите в държавата?

Аман от реверанси в подкрепа на говедата!!! Закони за тях няма ли? И ако чакат на търкане на картончета, то това е чиста порнография...

Колкото имаше и за ЦСКА.

Всъшност съм бивш левскар, когато имаше отбор “левски”. Сега има едни ритнитопковци, през които черепа пере едни пари и му е кофти, че може да му врътнат кранчето... трябва да тръгна с шотландска поличка, че да не си го местя непрекъснато пт крачол в крачол заради божковите проблеми!