17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия новите не разбраха ли , че една от причините Бойко да бъде катурнат е , че на хората им писна от корупция а Гела е олицетворение на най-наглата корупция и във футбола и в икономиката. Очевидно е намерил нови политически покровители, иначе отдавна да е при Божков в Дубай. Само на Радев се чудя. Не видя ли докъде стигна Бойко та тръгна по неговите стъпки ?

Много мрази някой да му "скача".Всички трябва да са с него за пълен "сапорт" от държавата . Само ,че Борисов вече го няма и нещата се промениха.

Гела много удобно пропуска да каже,че когато се подписваше договора,той още беше собственик на Нова и държеше ТВ правата Те затова и бързаха да го подпишат .

А за това, че негов подчинен, във вторник във 23:51 звъня на новия собственик на телевизията, защо нищо не казва. А за последвалото обаждане няколко минути по-късно, от този нов собственик до шефа на една комисия, защо също се мълчи?

Тоя Домусчиев е редател като поп Кръстьо и Трафикант на башибозуци- турци и негри. И трябва да го утрепят както поп Кръстьо...

Този докато е във футбола ни нищо добро не ни чака.

А за отказа миналата година да се отложи мача с ЦСКА? Тогава не може а сега е просто задължително... Палячо гелосан.

Прав е!

Докато не падне. Ваньо като си отиде, Киро ще ходи на гости при Васко, това знаете ли го?