17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В Русия е така. Друсат се яко. Важно е да са шампиони

Най-вероятно състезателката е изяла някой, който е бил сърдечно болен и е приемал лекарството. Инфото е от сигурен американски източник, който е заснел кадри как хранят руските спортисти с човешко месо. А по указания на WADA, е забранено допинг проби да се вземат от американски спортисти защото има опасност от подронване на авторитета на нацията.

Това забранено вещество може ли да даде техника за изпълнение на четворни и тройни скокове? Защото тук техниката е най-важна и не вярвам, че може да е някакво предимство, не е вдигане на щанги все пак.

Естествено че допинга не помага с техниката но за 4:30 мин програма изпълнена на висока скорост си трябва и издръжливост. Да не говорим пък за многоразовите тренировки всеки ден. Ето там помагат лекарствата за сърце. Много жалка история но очаквана. Виждали сме и другите момичета на Тутберидзе как едвам издържат кратката програма един ден а на следващия са като ракети. Плюс не крият че им дават да вдишват “соли” подобно на щангистите преди програмите.. вижте само Шербакова, руско национално първенство, 2021, волна програма…

След като, пробата е дадена преди олимпийските игри, защо тази състезателка е допусната да се състезава??

tonk11

Щото е открита когато е нужно.

Има решение и то отдавана се обсъжда- под 18г не може да участваш в състезания за възрастни и под 16г за гимнастиката. Не може да се "изгарят" деца само, защото си открил талант, няма лошо , явява се на състезания в съответната възрастова група и когато достигне възраст отива при възрастните. Сега върху това момиче ще се спусне сянка на съмнение, талант ли е или благодарение на медикаменти скача четворни скокове, тя и без това не е от най-изразителните, а публиката ще излее гнева си, ако се допусне да продължи и не им отнемат медалите. Колкото то Русия тук не става въпрос, че от други държави не "зобят", а че те имат политика одобрена от държавата за взимане на забранени вещества, подмяна на проби и лаборатория, която осъзнато подава неврни изследвания към международните органи.

Няма такова решение .

отнова че имали политика да зобат е един отдавна изтъркан лъжлив фейк нюз.Нито едно доказателство до сега не е показано на света.Всичко е предполагаемо хипотетично и се смята че еди какво си ....абе Русия е виновна ца всичко.Обаче вече е късно.

Как резултатите излязоха точно за награждаването бе? Точно след като Русия е първа, а САЩ втори?

От както преди години на няколко пъти хванаха състезатели със забранени вещества и се раздаваха служебо медали, без публика, разбира се. Преди състезанията на такива форуми се взима проба и трябва да излезе реултат преди даването на медалите. Стига с тази Русия и САЩ!

tonk11

Не. Преди състезанието се взима проба от произволни атлети на случаен принцип. Пробата се тества веднага а не при само при медал. Това се прави периодично като на атлет спечелил квота за състезание от категория 1 / световно или континентално първенство/ или олимпиада периода се сгъстява и преди стъезанието трябва да е тестван поне 2 пъти в рамките на 3 месеца. По време на състезанието тестовете си продължават. След като тази проба е от преди няколко месеца защо сега не са взели нова? Защо не я вземат сега? Защо "съмненията" се появяват сега а не когато е взета пробата? Това са пълни глупости.

Американците правят ДОПИНГ, също като анаболите, но НЕ са го забранили.. Тия забраняват само ВРЕДНИЯ допинг, които правеха в БЪлгария и Русия. А в САЩ правят и продават допинг дори и в БЪлгария, със същите ВРЕДНИ ефекти като анаболите.. Обаче след 2000 година, заради турските ШПИОНИ, в България, хората се разболяват от всичко, и човек не може да разбере че ямерикансктие боклуци са вредни... Има дори и обикновени американски храни ( точно храна), от които може да се ЗАДУШИШ... да ти спре въздуха..

Вземай си хапчетата

Момичето е просто поредната жертва на възрастните около нея, които между другото взимат 40% от заработените пари.. И не, това няма нищо общо с Русия, Путин, и.т.н.. Даже американската телевизия NBC я експлоатира като магнит за зрители, елате вижте детето чудо, коментаторката Тара Липински плаче в ефир и така.. Всички имат вина за ситуацията, дано най-накрая МОК и Световната Федерация по Пързаляне се вземат в ръце и застанат на страната на атлетите.

щом го има в лекарство за ангина, просто някой тъпанар го е изписал по погрешка. Да съсипят едно 15 годишно дете, за такава глупост. Още повече, че не влияе на резултата. Тези са абсолютни изроди.

Ошибка.

Не ангина сливиците, бе тъпчо, другата ангин - болки в гърдите от лошо кръвоснабдяване към сърцето. Няма как по грешка това да ѝ го е изписал някой, хора с болни сърца не тренират интензивно по 4-5 часа на ден.

Така е господине.Това са наистина изроди.Как Русия така ще вземе медал.Само великия САЩ може. Всички руснаци вземат допинг,но САЩ не. Смях!!!

Събрали са се куп адвокати, специалисти и се чудят какво да правят, но болни мозъци коментират тема, от която нищо не разбират. Все конспирации им се привиждат на малоумниците, за които законът винаги е бил "врата в поле".

Дете си е дете и никой не може да му забрани, или накаже, че взима непозволени неща.

Най - много да го привикат в детска педагогическа стая и да предупредят родителите му.

То може би за това в БГ много деца "взимат" някакви неща и...никой не може да им забрани

Господи, 15 години дете с лекарства за сърце?

Лесно не се става дете чудо. Трябва си и сърце чудо.

През януари 2015 г. WADA прекласифицира и понижи триметазидина от „стимулатор“ до „модулатор на сърдечния метаболизъм“. Реално не е допинг, но такива като Надал с "медицинско изключение" от години имат разрешение за ползване на истински допинг. Но за него правилата не важат. Както и за националния отбор на Норвегия по ски бягане - все отбор астматици, живи да ги ожалиш. Та затова всичките взимат допинг легално. Но никой не пита защо не участва в олимпиадата за параолимпийци, след като са инвалиди.

И норгетата са попитали .Разрешили им.Ползват.Ватниците не върви да идат да питат дали да дават на едно дете лекарство за сърце Ангина пекторис(гръдна жаба).Неправилно наричана в бе ге -Ангина.Сигурен съм,че татарчето щеше пак да е шампионка и без тези хапове.Ама това е друга тема.

Побързаха да резнат крилата на детето. Боклуци.

Каквато и глупост да измислят ОАЩ (обединените щати - United States), защото ги е яд, че са номер 2 в тези спортове. Пък и нещо на Китайската олимпиада не им минават номерата и са номер 13 по медали. На всички ни е ясно, че организираните педофили на ОАЩ просто ги е яд, че не могат да я изнасилят. Все пак ОАЩ са ъндиспютет световен шампион по изнасилване на деца за всички времена. Пфу!

С тоя ник твоя ... задника ти ще бъде посетен много скоро !!! Хем ще бъдеш ебан, хем ритан !!! Марш в СКопие, копеленце .................. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Беше ясно, че няма да й "простят" след като целия свят й се изкефи. Пробата е взета преди 2 месеца, но я извадиха сега след като се напече положението и видяха, че руснаците ще оберат медалите на индивидуалните надпревари след няколко дни. Все пак принципът е, че "нищо добро няма в Русия" и всички продажни структури ще работят неуморно за да го "докажат"

Щом е от Русия-наказание и затвор.

Защо не умря? При Гредетин

Може,тия са за прибиване. Единствената спортистка без ,,дрога" съм аз.

Но пък една назобена американска тенесистка , която тежи 120 килограма и доминира 20 години в тениса никога не е хващана за допинг ! Найс, а !

Неверояна е! Каквото и да е вземала, поне за мен е Олимпийски шампион на всички времена.

Може ли да ги друсат от деца бе, баси

Ама ти не знаеш как беше при соца ... искам да кажа социализма: Още от 12 годишна възраст се даваше допинг по една шепа всеки ден ... На момичетата им поникваха косми по гърдите и гърба, гласът им ставаше дебел, гръклянът изпъкваше яко, раменете ставаха широки като на мъж !!! Веднъж минавам покрай група спортистки не от моя спорт, и чувам един дебел заплашителен момински глас да казва : "Ей, момче ..." Чак се уплаших !!! :))))

Теб как те друсат от дете, че и на глава си падал не веднъж.

Щом в ЕС не може ще ви тролим в нета български хамерикански слуги с на@кан задник

Македонски, ще те хвана некъде и ще си изплюеш зъбите

Виждаш-може

А на някой прави ли впечатление,че ВАДА не е казала нито дума по случая,макар че този случай е от нейна компетентност -пробата е взета преди олимипиадата,през декември!?

Няма право, детето е малолетен!

Страхотна е Камила, изящество, талант , красота..ако е въпросът да я съсипете...тя пак ще я спечили титлата

Не сте учочнили, че лекарството не е за инфекция в гърлото, което в България кой знае защо наричат ангина, а за стенокардия (ангина пекторис). Подобрява сърдечната дейност. Интересно, защо 15-годишно момиче има ангина пекторис.

Защото така!

Олимпийска атлетка, правеща четворни завъртания, а е с исхемична болест на сърцето, пиеща хапчета като пенсионерка. Да бе, да. Тези на други ги разправяйте.

От краварите по големи боклуци са само българските им слуги, тия отрепки са толкова зле със спорта че се чудят как да плюят братушките!!!

Това с допинга се ползва за да се премахнат можещите! Драги ми американци, даже да се назобите до гуша, то няма да можете да намерите ДЖЕНДЪР който да може да бие това дете на фигурно пързаляне. Изпълненията на това 15 годишно ангелче и гарантирваха медал дори ако се състезаваше при мъжете!

От утре почвам да гълтам ефизол, и да правя четворни тОлупи в т летната на двора :-D

Ако си имал ангина, да не се състезаваш, а с астма може, но ако си американец!!!

Може, ама трябва да си от "наш`те"!

След кърлинга и ф.пързаляне следва шах мата

Ето сега стана интересно. Ако Валиева не участва това значи, че титлата при жените ще отиде за друга от рускините. Значи, че ще има мноооого люта битка. Напрежението над Шербакова и Трусова рязко се вдигна, защото те бяха тотално отписани.

фигурното лъзгане гимнастики скокове във вода синхроно плуване скейттборд не с а спорт трябва да си имат отделни състезания щом резултата е по субективна съдийска преценка Не е Спорт! въпросната не ми е интересна както и подарената титла на бг дроплите на раева.

айде ти се набълбукай с тва дето му викат допинг и напраи един скок от нейните да те вида . и сички дет си мислите,че допинга праи скока, а не човека!

Гъска! Много ти разбира главата от художествена гимнастика! Подарена била титлата! Да не би да си гледала състезанието? Не си! Убедена съм! Ако беше, нямаше да бълваш глупости!

състезанието показа как по полит причини курвите на раева им дадоха незаслужена титла после на световното уплашени се скриха...смееех всъщност бяха всички вкупом на заработка в дубай...

Само че дроплите на Раева носят медали, а ако ги видиш на живо, до една са изящни, красиви и лъчезарни млади жени; каквато беше и Раева и другите гимнастички от нейното поколение . Личи си с колко злоба пишеш, живееш много нещастен живот.

Все още има надежда да я признаят за невинна! Много се надявам, но случката с Джокович ме навежда на противоположната мисъл...

а случката с бг ансамбъл с изтърван уред и много грешки- титла и след това скрити като мишки уж контузия?

Изтърваният уред беше в деня за квалификация! В изиграването за титлата нямаше никаква грешка! Що коментираш нещо, което не разбираш??? А, да! Щото непременно трябва да се изхрачиш!

Абе кажете за скандала в шорт трека как китайците дисквалифицираха най-силните спортисти, за да вземат златото накрая!

Унгарецът беше пръв, но като по чудо не спечели.

Докато това дете се труди на ледената пързалка от 3 годишна, американските деца се бодат и умират по улицата от свръхдоза. Гледайте филма Еуфория по НВО всеки понеделник за да видите какъв живот живея американските деца! А филмите на португалската журналистка Марияне ван дер Зее са култови за наркоманията в САЩ. Там ще видите човек псред бял ден как се е самоизкормил и червата му висят по земята и единствено ЛСД го държи буден и все още не е припаднал! Ужаси които съвсем скоро ще ги видим и в нашите градове.

А как това дете го тъпчат лекарства за сърце?

Не че нещо, но и в Русия имат сериозни проблеми с наркотиците (освен с алкохола). Бизнесът с наркотици и в Русия е процъфтяващ и генерира огромни печалби. Просто филмите, които го показват, не се гледат толкова много у нас като американските.

Историята с допингите е много проста. Веществата които оказват влияние на спортните резултати се забраняват. Но повечето от тези субстанции са лекарства поради което има възможност да бъде изискано разрешително. Не случайно спортисти като Серена Уилиамс и Надал са в тази база данни на ADAMS с разрешително. А другите 90% спортисти които нямат тази привилегия употребяват допинг по строг календар, за да може да се изчисти организма. И ето защо Валиева има микродоза. Не защото е използвала много малко, а защото не е успяла да се изчисти на време. Иначе в случая шантажът срещу Русия е очевиден. Нека поздравим САЩ със златото де...

Харесвам спортовете с кънки на лед и ги следя. Първото нещо, което прочетох в биографията на Валиева е, че от малка има заболяване и затова е насочена по принцип да спортува. Сега прочетох, че проблемът и е кардиологичен. За намереното в пробата и от м. декември 2021г. м минимална концентрация вещество казват, че няма отношение към спортни постижения, но от 2015 е забранено. Валиева е малолетна и нямат право да съобщават каквото и да е за нея. Тя не носи и отговорност, вината ще е на родителите или настойника според закона. По думите на МОК, "понеже случаят може да има юридически последици", камара адвокати явно нищи как точно да я накажат така, че отборът да понесе последствия. Иначе щяха поне да направят съобщение защо е отложено награждаването. Най-интересното обаче е, че това е проба от м. Декември и досега от допинг-лаборатории, ченгета и с-ие няма информация за проблема. Може и умишлено да е скрит, за да го извадят сега. Това са мои разсъждения, нищо чудно да излезе и нещо съвсем друго. Иначе симпатизирам на Трусова - очаквам да изпълни във волната програма 4 или5 четворни скока.

а сега краваристанците изфабрикуваха допинг скандал уш с лекарство за кашлица за да могад да анулират олимпийската титла на Русия. Играта сме я играли многократно. И защо не се съобщават пробите на дрогирасните телета? Ааа, те имат медицински изключения. Всички страдат от асма и за това им дават зоб.

КАМИЛА ВАЛИЕВА Е ВОЛЖСКА БЪЛГАРКА!

Подобен казус в САЩ... Младеж, определил се за жена, с пишка, но в имащ женски хормони ги накъса в плуването.... Сега ще забраняват мъжете в женските дисциплини :х

нали ц сащ и колонията ес нема полове ! Кво жени ,кви мъже?!?

Нищо подобно, половете са толкова, че не можеш да ги изброиш, да се чудиш как от комбинацията на 2 дупки, 2 топки и една пръчка успяха да ги направят.

С тези деца в мъжката баня... Или правила за всички или ще връщаме социализма

то няма как да промени спортната форма или представянето на даден атлет! за чий хуй е забранено тогава?!? малката им е разказала играта на дебилите и сега се чудят как да освобдят медала за некой толуп!

Абе как "болните" норвежци "асматици", бягат с кислородни маски и печелят медали?? Защо им се разрешава, да получават допълнително кислород, по време на състезание??

Няма да получиш отговор! Най-много БАН.

Опитахме пак , но пак ни хванаха . Ще натопим англосаксонците .

Да се преиграе програмата с трите отбора. Щом играе с голямите и взима благата, да вземе и негативните

Елементарно понятие от психология имаш ли? Това не е три пъти да друсаш крушата във видеокабината!

Каква бедна душичка трябва да носиш в себе си, за да напишеш това малоумие?

Информацията не е точна.Казусът идва преди всичко от това ,че МОК ,според утвърдените правила,не може да вземе решение за проба взета преди олимпиадата.Второ ,в-вото което е открито у руската фигуристка е лекарство за сърце,което е разрешено за възрастните ,но не за ненавършилите 16 г1?Трето ,ако лекарството е вписано в списъка даден от руския лекар -всички обвинения пропадат!четвърто,МОК попада в собствената си клопка по казуса,тъй като за спортисти под 16 г-важи т.н.лекарска тайна /прилагана много кратно спрямо западни спортисти/,която не разрешава на лекаря да казва каво дава на неговите подопечни и пето стигаме до т.н терапевтични изключения -един абсурд допуснат от МОК!

Тези олимпиади се превърнаха нещо като " Евро Визия " в спорта. Пълна пародия на това което беше ! Жалко за хората които хвърлят толкова труд и желание.

Това е проклятието на завистника, който не може да победи на основния терен и започва да рови и да върши мръсотии. Момичето направи нещо за историята и англоговорящите ще станат кафеви от злоба. От друга страна китайците са най-големите шовинисти в цял свят и дори, когато ви се усмихват, гледайте в коя ръка държат ножа.

Триметазидинът е забранен. Това е като мелдоний. Той предпазва сърцето и мозъка по време на интензивни упражнения. Това лекарство може да бъде одобрено. За да направите това, трябва да получите терапевтично изключение и да въведете данни за използването му в системата на Adams. Когато WADA има съмнения, те не трябва да го докладват.

Във понеделник вечер гледах пързаляне с кънки мъже, мисля че беше на 1000м. дистанция или нещо по-малко. Китайците хитро дисквалифицираха най-големите конкуренти от Корея в полуфиналните серии, а на финала дисквалифицираха и унгарския победител. В крайна сметка - 1 и 2 място за Китай. Няма да гледам повече тази т.нар. Олимпиада. Благодаря.

Извинявам се за граматическата грешка - В понеделник....

си

Да, и аз гледах. Китайците не завършиха нито веднъж първи. Но с дисквалификации над другите ги протикаха. И аз няма да гледам повече Олимпиада.

Абе как така няма един американец или англичанин с допинг?? На Фаизер или Модерна хапчета ползват тия " чисти" спортисти???