Дори сър Алекс не успя да разбие патовата ситуация с Роналдо

Кристиано иска да напусне Юнайтед и няма намерение да тренира с отбора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прав е на 37 години ако не играе в ШЛ трябвя да се отказва от футбола какви са тия второстепрнни турнири да не е на 20 да почва от тях и да го смята за постижение.

Самовлюбено пе.алче

За пореден път доказва, че мисли единственото за себе си! Миналата година (както и тази) се предлагаше навсякъде, но никой не го поиска, понеже с егото си е вреден за всеки отбор. До първия си период в МЮ е играл в отбор, след това има отбори, които са длъжни да играят за него. Тогава направи най-правилното нещо нещо - върна се в отбора от където изгря, върна се вкъщи, където го обичт. Много го уважавам, като футболист, адски е работил и все още работи да е това, което е сега, но проблема е, че той обича само себе си! Болните му амбиции, да да вкарва най-много голове, хеттрици, рекорди, няма да го направят №1 никога. Помислете само ако Меси алчнееше и мислеше за статистиките. Не веднъж сме го виждали да отстъпва дузпи, да подава на сътборници, докато той е в чиста позия ... забавлява се с отбора, а не играе за себе си.

До автора: Е братле, как е довел Роналдо преди почти 30 години ? Роналдо на 7 ли е бил в клуба ?

Да се примири със ситуацията, това бих го посъветвал... Не е чак толкова зле. Другата година, ако Ман Ютд се представят добре може и да има късмета да рита в ШЛ... Засега толкоз. Неможе да вдига на главата си всички, хем вижда че не става неговата, хем се дърпа... Щи иба и болните амбиции за топ реализатор в ШЛ... Ако се договорят с МЕСИ да не играе в мачовете за ШЛ, може и да склони да остане тоз' женчу.

Блага работа, ей... взимаш по милион паунда на месец, лятната почивка си я правиш 3 месеца, като нон-стоп мрънкаш на работодателя си, че искаш да напуснеш... искам и аз! :)))

Елементарно е за постигане. Просто трябва да играеш футбол на нивото на Роналдо и си готов.

Кристиано изчакай 2 седмици лудогорец да влезе в ШЛ и те взимат.

Сър АФ докарал Роналдо преди близо 30 години!?!?! WTF - значи Роналдо е пристигнал 7 годишен в Манчестър....