17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Privet ot Velika Turtsiya. Tsyal svyat znae çe bılgarite sa dolni rasisti.

Най-много мразим негрите и расовата дискриминация

Ами като ги събирате такива от цял свят, ще берете ядове и ще ви съдят даже

Много обективно го описва.

На крива маймуна, расизмът и виновен :)

Такива като теб са проблема. Той си оплаква от расизъм, а тебе още повече те избива на расизъм, защото не можеш да го преглътнеш. И ако някой ти го каже , ще се обидиш , че те наричат расист!

Оплаква се от расизъм, щото и чеп за зеле не става от него. Що Пеле не се оплаква от расизъм, що Дрогба не се оплаква от расизъм, що Мбапе не се оплаква от расизъм, що Погба или Рашфорд не се оплакват?

Ние в БГ сме толкова капсулирани в своите общности и балони, че не можем да си представим другите общества. И аз съм така, избягвам чужденци, селяндури, простаци ... Който може да не работи с цигани ги избягва, същото е и с турците, ако турчин има фирма си наема турци, дори помаците имат проблеми ако са с арабско или турско име, нищо че са българи.

Вече животът на всички черни, педали и пр. стана доста лесен. Само казват "дискриминация" и никой не смее с пръст да ги пипне ! - независимо колко са прости, некадърни, мързеливи и т.н.

Циганинът по душа навсякъде си остава циганин !!..

Ейййй "голямата" звезда се оплаква. Ами защо не те вземат в някой белгийски отбор бе?! Сигурно защото си много "добър". Факт е, че българското първенство е най-окаяното първенство в Европа, да не кажа в по-голям мащаб и щом си опрял до него...

Хаха

Как бе, в Булгаристан няма расизъм.

Недей така че ще засегнеш русофилите.

ние във микре си имаме банани,нямаме разисъм

на лапача на негърски паламарки пръст да му покажеш - за Русия се сеща. И всичко това за жълти стотинки !

бананите