17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тия комплексирани свини жандармерията на място и да ги копат...

Накрая след целия този либерастки идиотизъм ще дойде един като хан Крум и ще им реши проблема с крадците. Ще крадат по един път. Като останат без ръчичка и знаят, че ако опитат пак и задника си няма да могат да забършат, ще си помислят. Сега само ги регистеират!

Така е.. Всякакви мангали, турци и негри- Сисиньо, РОберта, Али Соу , Дий Бост, Митьо, Мечка, Чорад-джийчета трябва да бъдат трепани и да бягат към Турция и Африка.. Оня маймун дето се е ДОМЪКНАЛ в село Койнаре, до Монтана, също трябва да го утрепят ил ида бяга към Турция и Африка.. ако искаш да имаш деца, Къща, Пари, Работа и да я има България. И за Испания. Точно тия гадове тръгнаха преди 20 години да следят българите, да ги изнервят с аларми, да ги разболяват, да убиват децата на България.

Напуснал Манчестър и отишъл в Париж. От трън на глог... След 10 години Западна Европа ще бъде това, което в момента е ЮАР.

Абе тия хора не се ли заключват?! Щом вече са си патили не се ли сещат да си сложат блиндирана врата и аларма с паник бутон. Все си мисля, че могат да си го позволят от финансова гледна точка.

Винаги могат да те издебнат. Ако се окопитиш да кажем, че ще реагираш по някакъв начин, ама жена или малко дете какво може да направи? Единствения вариант са бодигардове 24ч. Ама то това живот ли е, някой да ти диша във врата денонощно. Освен това никъде не отиваш с идеята, че ще те вземат за заложник.

Могат да си блидират и прозорците, нали власта се грижи само за правата на всякави гадняри.

Нормално за африканска държава

Знаете какъв им е цвета и ви е страх да ги хванете, нали? Много има да го духате .... шарлита смотани

Когато имаш милиони и се стискаш за 10к на месец....

- За кого да предам? - За мистър Смит. - И...? - Мистър Уестън.

Ами да хванат обирджиите и да ги обесят. Ама не, БЛМ ги пази .... Даже обратно, ще им платят, че са се сблъскали с подлото му семейство, дето най-нагло си седи в къщи.