17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някои хора са играли футбол за последно 6-и клас пролетната ваканция. Не само , че има нарушение, ами изобщо не е леко, както някои са написали. Подобно натискане отзад на опорния крак може да доведе до много сериозна контузия в ахилеса. Ако резултатът в този момент беш 4:1 , никой нямаше да коментита, но дузпата пак щеше да си е 100 процентна. А, да, не съм фен на Ливърпуул, неутрален съм. Просто съм фен на английския футбол като цяло.

Защо се излагат така тези съдии, плюят си в сурата без никакви угризения, затова когато английски съдия свири европейски мач все нещо не е наред

МърШисайдци сър!

Имаше докосване, но това не може да предизвика падането. Иначе статистиката е 8:1 удари в очертанията на вратата и 6:1 удара извън очертанията.

не е ли твърде далеч Нова година, че Дядо Мраз прави подаръци на лузърите?

Да, болярите играха слабо. Но дузпа нямаше, ама никак нямаше. Този добруджански пуяк за пореден път на Ивайло надува грешно свирката.

Това е дузпа колкото аз съм пилот на Ферари във Ф1. Изключителен подарък от страна на реферите. Иначе уж имало и видеоповторение - дрън-дрън. След като миналата година водеха и накрая пак не станаха шампиони, то тази година е взето решение да ги направят шампиони още преди началото на април. Този тлъст и мазен коментатор е рядко дразнещ по принцип, а сега с тази негова фенщина е дори противен. Имало контакт! Тоя, ако знае колко контакта имам у дома...Добре, че жена ми не ме е заложила на дузпата. По принцип дузпа има когато съдията даде такава, но в случая да те докоснат леко и ти да се метнеш като риба в живарник - престъпление.

Това няма начин да е дузпа. Просто не.

Сложи очилцата, смени Опера-та и погледни отново :)

Направих го, прав си. Видях съвсем ясно кой трябва да е шампион тази година. Наздраве!

Много ясно. Още веднъж ако някой от групата на ичпадащите взене 2 точки в Манчестър и ще е ясно преди нова година. )))