17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това няма начин да е дузпа. Просто не.

Сложи очилцата, смени Опера-та и погледни отново :)

Направих го, прав си. Видях съвсем ясно кой трябва да е шампион тази година. Наздраве!

Това е дузпа колкото аз съм пилот на Ферари във Ф1. Изключителен подарък от страна на реферите. Иначе уж имало и видеоповторение - дрън-дрън. След като миналата година водеха и накрая пак не станаха шампиони, то тази година е взето решение да ги направят шампиони още преди началото на април. Този тлъст и мазен коментатор е рядко дразнещ по принцип, а сега с тази негова фенщина е дори противен. Имало контакт! Тоя, ако знае колко контакта имам у дома...Добре, че жена ми не ме е заложила на дузпата. По принцип дузпа има когато съдията даде такава, но в случая да те докоснат леко и ти да се метнеш като риба в живарник - престъпление.

Да, болярите играха слабо. Но дузпа нямаше, ама никак нямаше. Този добруджански пуяк за пореден път на Ивайло надува грешно свирката.

не е ли твърде далеч Нова година, че Дядо Мраз прави подаръци на лузърите?

Имаше докосване, но това не може да предизвика падането. Иначе статистиката е 8:1 удари в очертанията на вратата и 6:1 удара извън очертанията.

МърШисайдци сър!

Защо се излагат така тези съдии, плюят си в сурата без никакви угризения, затова когато английски съдия свири европейски мач все нещо не е наред

Някои хора са играли футбол за последно 6-и клас пролетната ваканция. Не само , че има нарушение, ами изобщо не е леко, както някои са написали. Подобно натискане отзад на опорния крак може да доведе до много сериозна контузия в ахилеса. Ако резултатът в този момент беш 4:1 , никой нямаше да коментита, но дузпата пак щеше да си е 100 процентна. А, да, не съм фен на Ливърпуул, неутрален съм. Просто съм фен на английския футбол като цяло.

Много ясно. Още веднъж ако някой от групата на ичпадащите взене 2 точки в Манчестър и ще е ясно преди нова година. )))