Дузпа в продължението спря ЦСКА срещу Арда

Двата отбора взеха по точка на "Българска армия" преди реваншите за Купата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Имаше моменти когато играчите на ЦСКА се литкаха,а играчите на ЦСКА стояха като колчета/спасяване на вратаря и топката щастливо се удари в гредата/,Бусато спаси отбора от голяма загуба.

Уста големи !

Да пазиш 1:0 с гол от засада, срещу Арда с 11 българчета и резерви, насред Армията? Да имаш по-малко чисти положения, за капак да вадиш централния нападател и да пускаш центален защитник, че да бавиш и време? Срещу Арда? Насред Армията? И на всичко отгоре да ревеш за дузпата, когато ти я прави най-опитния футболист в най-неподходящия момент? Любчо, Чичо ти имаше нюх за треньор, ама ти изглежда си пипнал ковид -а и съвсем загуби обоняние.

АМА КАКВА Е ТАЗИ ДРУЖИНА НА КОЧИНА–АРЕНА ?? И НЯКАКЪВ ЗАБЛУДЕНЯК С РУСКО ЯКЕ ??? ПАЛЯЧОВЦИ !!

Треньорската супа на Л.Пенев и начало на високите цели. Не е обаче там вината, а по-нагоре - там го разбират футбола.

Супата е гУлЕм треньор. Може и да го изтърпят още 2-3 мача.

Ние от Демократична България подкрепяме демократичните отбори! Долу ЦСКА!

И кои са тези отбори?

Вие сте педераси

ЗАСАДА ПРЕДИ ГОЛА 1 МЕТЪР......АМА ТОЗИ ЗАНЕВ СУМО ЛИ ИГРАЕ ?? НЕ ЧЕ СТАВА ЗА ФУТБОЛ !! ЗАЩО НЕ ГИ ЗАКРИВАТ ТИЯ ?? МЕНТЕТА !! НЯМА СПОР !!

Лош ден за оранжевите-червени прасета.

По-лош ли е от поредния ден в тинята на дъното на канавката, където пребивават Динамо тире Спартак тире ПеЛевски?

Годината е 1971, мач в София между баскетболните отбори на Лефски и Панатинайкос, в който тогавашните баскетболни евроидиоти са нашибани както си му е реда. Под влияние на отминалия Мундиал Мексико 70 гръцките студенти в София викат „ПАО оле, оле, оле, оле”. Нашите комплексирани дебили почват и те да подражават с "Лефски оле". Само че учещите в България гръцки студенти, напълно запознати с пошлостта на този отбор, изведнъж отвръщат с „Лефски – свине! Свине, свине, свине". Това от малкия телевизионен екран веднага се разпространява в цяла България и "обичаният от народа" отбор започва да получава заслуженото по стадионите на страната и най-вече в мачовете с ЦСКА. Това започва да притеснява висшата номеклатура от БКП и най-вече известните Солаков (министър на МВР) и Велчев, които току що са изхвърлили Берое в „Б” група, заради „обичаният от народа” отбор. В резултат на това нашите комплексирани дебили какво ще измислят като отговор, само вижте ....."Ее ЦСКА, кочина е ЦСКА - свине!" ?!?!?!?!?!?:)) Този случай със свинете е типичен пример как комплексираните Евроидиоти пренаписват всичко, което е адресирано до тях и го прехвърлят към другите - елементарен курвенски похват. Разчита се на повърхностното мислене на следващите поколения пубертетчета и тяхната податливост към зомбиране.. И така младите да знаят „Лефски-свине свине свине свине” отпадна след като се наложи песента за говеждия стадион. До тогава това бе рефрена който сега може да се сравни с „Кур за Лефски”!

Стига с тези измислици. Няма как грък да обижда на свине, просто защото имат други обиди и това звучи инфантилно. Разказано от инфантил какво всъщност да е. "ЦСКА - свине" идва от един български филм, в който героят Дочо Булгуров/Георги Русев/ дръпва една реч за кучетата, котките и прасетата, а на кочината над главата му пише с огромни букви "Само ЦСКА"... Понеже е ясно от бръщолевенията че културата ти е ниска, подсказвам - филмът се казва "Селянинът с колелото"

Борбата за титлата изглежда така: На единият отбор се подаряват три точки със спорна дузпа, а на другия претендент за титлата му се отнемат три точки със спорна дузпа. ФЕЪРПЛЕЙ ПО БЪЛГАРСКИ :)

Ти гледа ли мача,засадата видя ли я при гола...

Стойке, горе при тебе на телевизора, как видя имаше ли дузпа на тоя тролей Занев? И вземи го свали тва яке на карък ти е.... никой не е прокопсал с Русия!

Колкото и да пръска пари Домуса да си чеша егото срещу Великия ЦСКА, токова по-смешен става. Неговият отбор бие само с дузпи, Евроидиотите също, като срещу тези два отбора на властта никога не се свирят дузпи в последните секунди, каквито и да са. Само ЦСКА Само ЦСКА

Дишай, дишай, защото ще те стигне нещо....

Ма, то умре ма......

Това, че тогава някакъв комплексиран съдия-лефскар е нагласил такава дата 09.09. за постановяване на решението за ликвидация, говори още повече за смазаната и изтерзаната от комплекси душица на Евроидиотите, които винаги действат не като мъже, а по подмолен ченгесарско-доноснически начин.

Горките......

Гол от засада, ама ги спряли;)