17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една измъчена победа за ЦСКА.Много съдийски грешки.Защитата на ЦСКА продължава да е ужасно слаба,а защитниците се литкат и топката минава покрай тях като между колчета.

Хармейци ,от утре стадиона ви ще се казва:Eko-toi arena .химическите таолетни са повече от вас на стадиона.

Млaдeнoв e извaдил oт рaвнoвecиe пo-лaбилнитe тeлeтa ;) Нe e кaзaл нищo нeвярнo, нo фeнoвeтe нa oтбoрa oт Пoдуeнe ce зaceгнaхa. ВAР ce пoлзвa в пoмoщ зa Рaзгрaд и Пoдуeнe, мнoгo пъти прeз ceзoнa ce видя тoвa нeщo!

От мача с Пилзен досега - нито един мач, в който отбора да е играл добре, само мъка, никакъв футбол и разгромни победи с 1-0 и 2-1.....

Браво на ЦСКА. Ама Стойчо, Стойчо бе! Време е за пенсия бе човек !

води право към село

Мууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу. Прокобата дебне.

Квик, квик ... Егати комбанейрите ... Мбуха-ха-ха ...

SU-152

Кой ЦСКА?Нали си имат астрален близнак и се бъркаме за кого пишете............

Умнико, кой е Левски онзи от София, от Павликени или пък от Лом и т.н. само с опрорки си живуркате и с помощта на държавата под всякаква форма

SU-152

Шака Зулу ,арее стягайте чуждестранния(африкански) легион за бой.

Капацитет, киснеш под статий на великия ЦСКА повече от колкото да следиш Великото разпадане на отбора от покрайнините на София. Следиш ни в Европа, следиш след мач на локото. По-голям фен си от мен да го ева

СтатиЙ вероятно е древноримски министър на медиите и просветлението!? О, неразумний припознавачо, поради що се срамиш да ходиш на EkoToi арена?

ЦСКА-София от Ловеч е раково образувание. Колкото по-бързо се изреже, толкова по-добре за българския футбол. А Стойчо никога не е виновен, за каквото и да било. Дори и за това, че е некадърник.

Ей, съдийчето, ситуацията излиза извън контрол. Вразумете се. Вразумете се. Вразумете се. На четвъртия път стомната става на парчета.