Двама футболисти осъдиха ЦСКА за над милион лева

Те имат общо 11 мача за клуба, но ще получат солидна компенсация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпи телета!!!

НАДИГНАХА ЗУРЛИТЕ И ГИ ХРАСНАХА !! ЗЛОРАДСТВАХА НА ЗАТРУДНЕНИЯТА НА ДРУГИТЕ.....ПРИ ТЯХ ДОИДОХА..!!! МЪКА..МЪКА...СВИНСКА МЪКА !!

може само да ожалва! Себе си и тъпия си акъл! Сега да плаща, нали уж там били добре финансово, ето, и треньор си накупиха, пак надигнаха глава, но не която трябва. В залисията не виждат как ония двамата ще им го донадат яко. С такива селяци така се действа, каквото можеш, трябва да им вземеш преди да ги изхвърлиш в торната яма.

Не може майка ти да не те изпускала на главичката ти като бебе!

Ми естествено - това е цецка софия, да си ходят у Перник да търсят титаните за тия сумички ... там ще ги посрещнат по обичайния начин - с винкело.

То не бе ЦСКА, то не бе Литекс,... Та накрая ще плаща микренското джудже...

Че защо Литекс трябва да плаща дълговете на ЦСКА. Д а си го плащат цесекарите

Да си търсят парите от синдика. Това ЦСКА ойде у небитието.

Нали не е ЦСКА КАКВО ЩЕ ПЛАЩАТ Е ТЕЗИ ОТ 48 ДА ГИ ПЛАТАТ НАЛИ СА ПО ЦСКА

Момент, тия играчи сами ли дойдоха, или клуба ги е привлекъл? А, щом са привлечени си имат договори. В един договор има страни и клаузи. Ако едната страна го нарушава, другата има право да ги изисква, а съдът решава при такива казуси. Тъпата ви статия няма нищо общо с безпристрастна журналистика

Кое ЦСКА ще плаща ??

Тва дето е Литекс, но не било Литекс.

Маймуните пак крадат от България.. За това са ВИНОВНИ Предателите - трафиканти на маймуни, както и разни турски Шпиони.. Поп Кръстьо и Стефан Стамболов взимаха ПОДКУПИ от араби и турци да им продадат България и затова правилно ги убиха тия предатели. А Васил Левски и Христо Ботев убиваха араби и негри и ползваха парите им за Освобождението на България. Тия маймуни искат да крадат от нас- или Парите, или Работата на Българите. Ако бяха утрепали маймуните, хем щяха да вземат доста при, хем нямаше да крадат от нас тия маймуни.

Майка му деа, съинрязявайте се малко, кое ЦСКА? Да не говорим, че ако трябва да се стигне до използването на името само цска, то това трябва да е 1948. То е оригиналното цска. Не съм нито чорбар, нито говедо, нито буфер, нито жълт. Просто очитам факта.

ГИ ЗАСТИГНА КАРМАТА НАКРАЯ !!! СЕГА И ЦЕЦО НАИДЕНОВ ДА ГИ ПОДХВАНЕ !!! ЗА СТАДИОНА И ЕМБЛЕМАТА !! ЩЕ СТАНАТ ЛИТЕКС–МИКРЕ ОЩЕ ДНЕС !! РАДВАИТЕ СЕ СЕГА ДЕБИЛИ ЧЕ ЛЕВСКИ Е МАЛКО ЗАТРУДНЕН !!

Даже им е малко на тия полуидиоти ЦСКА

Извън България е по-трудно с измамите, не е като да бутнеш някой лев на тиквун и краДлев

Сега започва театрото - ще убеждават , че са Литекс:)))

Те са Литекс, ребрандиран такъв.

Да,сега ще почнат-ама ние сме Литекс,нищо общо нямаме с ЦСКА- а ония викат ама що тогава викате че сте 30 пъти шампиони на България и тия- аааа не ,нещо сме се объркали!!! Хахаха а цирк пълен!!! Кюстендилеца сигурно вече и той не знае какво става!!!! Цирк

Явно селските номера на ГГ трудно минават извън БГ-то. Там няма Кралев и ББ. Осъдените са ЦСКА-София, но в дир си пишат просто ЦСКА. Нали знаете, една лъжа като я повторим 100 пъти и ще стане истина.

ЦСКА-София нямат нищо общо с ЦСКА нито спортно-технически, нито юридически. Придобиването на активи като емблема и други не го прави правоприемник. От статията не става ясно, но според мен тези пари трябва да се плащат от синдика на фалиралото дружество от масата на несъстоятелността.

Кой ЦСКА ще плаща? ЦСКА-1948 или ЦСКА-Литекс ха ха ха

Кое ЦСКА осъдиха? Това дето хем е ЦСКА за част от феновете, хем не е ЦСКА, когато трябва да плаща стари задължения? След плащането за емблемата и чифт стари гащи по шкафчетата, на Григан това със сигурност ще му дойде в повече. Давам идея (безплатно) - що не вземе да се обедини с числото, и Цеката да плаща!?

Койту играй-пичели. Думи на известен цесекар

На пернишките измамници БЕЛИ КАМЪНИ СЕНКА ДА ИМ ПАЗАТ!

ЦСКА от четири години е на такава сянка.