17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И какво ги тренира че нормален мач нямат !!! Не се и очаква такъв !! Когато имаше ГОНЗО до себе си му бе лесно.... Ганчев ще го отсвири скоро !! Все пак са най–скъпата селекция г лигата ??И вземат най–високите заплати !!Ще ми играят Ганкиното те ???

До вчера само като го докоснеш футболистта искаше и се тръшкаше за фаул,сега съдията им виновен ,че удовлетворява това тяхно желание.докато не се научат да се борят мъжки и да не се оплакват при контакт като пут.....енца така ще бъде .ебе важното е да има морален шампион за рекорден път

От ЦСКА съм. Но така не става , да си продаваш най добрите играчи посред сезона няма как да постигнеш каквото и да е , нито шампион нито купа. Продадени напоследък и то в сезони с реален шанс и за титла и за купа Недялков , Малинов , Антов , Десподов , Рубен Пинто , Али Соу , Антов. Отчайващо.

На всеки 98 секунди нарушение . 2.5 нарушения на играч и нито един изгонен! Как да се гради игра,да се създават и реализират голови ситуации?

НА КОЛЕНЕ ПРЕД ОЭИСА НА НАСК СИРАКОВ ГО ИЗМОЛВАТ ДА ИМ ДАДЕ СЪВЕТИ ЗА СТРУКТУРИРАНЕТО НА КЛУБЪТ МЕНТЕ !! ПОСЛЕ ТИТИ ЩЕ СЕ ПОГРИЖИ ЗА ФИНАНСОВИТЕ БУЛАМАЧИ С БИВШИ ФУТБОЛИСТИ !! БЪРЗ КУРС ПРИ ГОНЗО ЗА БОСНЕНСКИЯ КОРИФЕИ АКРАПОВ !! ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ТРЕНЕРЧЕ ОТ НЕГО !!!

ЦСКА София са слабаци. Ритнаха 2 пъти безопасно към вратата на Локо. В мача с Лудогорец въобще не уцелиха вратата. Слаб отбор, слаб треньор ....

Че Локото бяха мотивирани да се докажат срещу Бруно е ясно. Но да знаеш кътните зъби на противника, да твърдиш, че имаш отлични играчи и се бориш за титла, а да не можеш не само да го победиш, но и да му вкараш гол, е малко несериозно. За мен най - доброто за ЦСКА беше Белчев. Защо не му дават шанс, не ми е ясно. Или наистина не искат да стават шампиони?

Не знам за каква шампионска титла говореха от ашладисаното ЦСКА, но след като до момента от 6 мача срещу първите 5 отбора имат едва 4 точки, това е най- малкото неадекватно. С подобна игра и толкова немотивирани играчи, при това бавни и не дотам технични, ако вземат купата, това би било много голямо постижение. Но аз лично не го вярвам.

Имах в предвид отборите в петицата, в която влизат и те. Иначе от двата мача с дригата Цека имат още 4 точки, което не променя кой знае колко нещата.

Крушарски как се отърва от треньор менте, а даже и некой лев взе за него от стистнатия селяк от село Микрене.

Дали е Левски, ЦСКА , или който и да е фут клуб в Бг няма значение . Всички са куци коне . Няма нищо свястно , а само боричкане за кокалчето оглозганото . НЕЩАСТНИЦИ .

Е, що си губиш времето да ги коментираш тогава?

Голям резил... аз за момент не видях, че искаме да спечелим мача... в общи линии - играйкаме си... ако им беше влязла гредата - ни биеха на ходом... може и да съм бесен в момента, ама Само ЦСКА!

Бай Хой, немой са пени, комунистическият ти тумор го нема от четири годин, микренският капут ви трови плесенясалите кратуни

Како П...а, дреме ми на "бая" за съжденията ти, дето и без това липсват... :)))

НА ГАНЧЕВ МУ Е ЯСНО ЧЕ АКРАПА Е УЧЕНИК НА ГОНЗО !!! ГОНЗО МУ РЕДЕШЕ СЪСТАВА И МУ ПРАВЕШЕ СТРАТЕГИЯТА В ЛОКО !! И ВСЕ ПАК ЛОКО Е НОРМАЛЕН ОТБОР!! НЕ СБИРЩОК ОТ ЧЕРНОКОЖИ !! А ТИЯ КАТО РАЗБЕРАТ ЧЕ СА В ОТБОР МЕНТЕ КОЙТО НЯМА БЪДЕЩЕ И ИМ СЕ ГУБИ ЖЕЛАНИЕТО ЗА ИГРА!! ОБАДЕТЕ СЕ НА ГОНЗО ДА ВИ ПООПРАВИ КОЧИНАТА !!! НАВРЕМЕТО ВИ ШИЕШЕ РЕДОВНО И ДЪЛБОКО !!

Няма по-голямо падение да откраднеш като македонците и присвоиш името на Апостола, за да си на държавната хранилка, а в замяна да носиш в Европа и Азия срам и позор за Апостола, България и ощетените български данъкоплатци

Малоумник !!!

Явно Бисмарк не стига. Да вземат и Наполеон.

За малко буферите да наклецат Стойка рижавата и Бруно беглеца!

Сега ще наизлязат ли от мишите дупки Евроидиотите:))) Само ЦСКА

Ма той умрел ма

Чудя се защо някой дава пари за тези нещастници?

Този въпрос предполагам е към трошащия за едното нищо милиони на данъкоплатците ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ, който вместо да фалира още през 2011 г., когато Чорни спря кранчето към Тара, властта му прашат собственици и спонсори под строй– и всичките тези допълнителни десет години да бъдат за сметка на данъкоплатците с ощетявания от например от прословутите 700 млн., както в случая с Божков, който годишно си плащаше данък „власт“ от 25 млн. към Евроидиотите.

Пий си шербета и не говори за неща, които не разбираш...

Заради ГМО-то промениха формата на първа лига.Това не става без държавна подкрепа от дърти комунисти каквито сте всички чорбари.Генерали,полковници и всякакви дембели от запаса без грам мозък под фуражките.Сега няма и армия и остана само съветското ЦСКА.Бегайте си у Москва да се кланяте на тяхната армия поне имат такава за разлика от нас начело със шкембе войвода.

Пак ли ще сме морални шампиони

Цска тире София

Е щом този уж "Литекс" токова години е постоянно на 20 точки пред нас богатите и стабилни ЕВроидиоти от ВЕКОВЕНЪ ИДИОТЪ, значи сме прокъкнати от ПРОКОБАТА.

Най-голямата наглост беше, как клуб, който ползва безвъзмездно държавна собственост получава милиони за смяна на името на държавен стадион. на "Георги Аспарухов ТИРЕ Виваком Арена".

Плюс Лукойл, подарен на тити палячото от логистика бай хой!