Коментари - Двукратен олимпийски шампион призна за секс с 13-годишна и ще лежи в затвора | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ем да лежи ... болни мозъци

Мушкаш ли, мушкаш ли, баче Яник? Сега малко теб ще те помушкат френските нафрита в затвора.

ако жена ти поиска секс - казваш, че си на 13 и избегваш затворът. при секо друго положение лудите феминактивиски ше ти го наврът. я затвор, я алименти, може да те ликвидират.

Секс с 13-годишната дъщеря на треньора му. Без коментар и за възрастта и за доверието.

А някоя баба за секс с 13-годишен лежала ли е в затвора?

Някои изглеждат като на 20+ Не че го оправдавам но наистина е така

Пет минути наслаждение, един живот ограничение...

реално човека е програмиран преди милион. години и върви по програмата. трудно е разбираемо , ограничаване по признак Възраст,при положение,че има съгласие и израстване на полови белези

ама,засърби ли....

Вашите пра-баби са се давали горе-долу пак на тази възраст. При това без обществен скандал. По мои впечатления в България през 19-я век, 13-14 г си е възраст за женене, даже ранния XX век.

Има ли мензис, значи според природата вече е жена

Ако беше в България щом е по взаимно съгласие дори и да му е родила дете на 13 години нямаше да има проблеми. Ама уви французите са малко назад с материала.

Ако си спомням добре в "Железния Светилник" жените одумваха Ния, че ще си останела стара мома когато била на 19, а все още не била задомена.

Спомняме си го добре, защото някои сме го пели много пъти.Но ти явно си го чел много отдавна и пишеш глупости. В Железният светилник не одумват Ния за нищо. Ахкат по голямата й хубост, боят се от и ненавиждат баща й Аврам Немтур и се чудят кой ще се ожени за нея. Одумват я в Преспанските камбани за това, че е бездетна

Като е глупак да си признава, да лежи!

В този век даже циганките не са се женили толкова млади. Момичетата са ставали девойки 2-3 години по-късно от сега, а са се женили след 16. И най-важното-"давали " са само след венчилото. Изключенията са били наистина изключения и повод за трагедии, описвани в книгите. Малко странно изглежда когато един мъж започне да разсъждава с долната, вместо с горната глава даже и на общоисторически и културоложки теми .

Брей!Че то всички цигани са за затвора?...

Реално погледнато даже най твърдите материалисти сред учените се съмняват в маймунската теория на Дарвин. А псевдонаучните дивотии на тема как човекът е бил програмиран преди едиколко си милиона години е клонче от тая теория

Да, за там са.Това че не са......друг въпрос

Това е най- тъпият коментар в Дир-а от доста време. Жена е когато се чувства като жена а не играе още с кукли. По машите ширини обикновено е към 15-16, както е и в закона. А ти си тъпанар-ка!

Не, защото няма баба правила секс с 13 годишен

А ако момата ти беше дъщеря или сестра, дали щеше да питаш същата дивотия

Самозабравил се гнусняр. Добре, че Франция не е като България, че щеше да излезе само че е било взаимно съгласие, ами и че тя го е изнасилила.

А баща ти колко пиян да е бил когато...

Най-вероятно тя му се е натискала, ама нейсе :)

и на 13 , че и по-малки и не съм разбрал някой досега да е влезнал в затвора за това ! Защо за някои общности “може” а за деуги затвор ?

Да каже, че е ром и да го пускат.

Ти кон с ръка хранил ли си? Ами то му се иска на чочито, душата му плаче.

Попрочетете за Бритни Ан Замора. Даскалица с 13 годишен ученик. Иначе, да, 20 години й дадоха. Но далеч не е единствената. Жените много обичат да се правят, че не могат да бъдат насилници, макар в същото време да твърдят, че са същите като мъжете. Същите ама само като им отърва.

У пандиза той ще е 13-годишната хахахахахахаха

Според мен е много важно дали е било по взаимно съгласие и дали девойката е била девствена, за да има някаква справедливост. Някакъв закон, само като закон, не означава, че олицетворява справедливостта на съвремието. Да, със сигурност ще лежи в затвора, но ... има много "АКО". И това "АКО" е каква е девойката. 13-годишна ще рече долу-горе шестокласничка. Някои от тях много се опитват да "кифлеят" и да излгеждат на 23. Съответно правят и неща като на 23 - пушат, пият алкохол. Сега ако си представим, че е имал а 5-ма приятели за последните 5 месеца, които са на по 15 години и си се правили на много големи ... Някой да лежи в затвора, затова че е направил същото, като 5ма 15 годишни преди него, малко е абсурдно. Според мен във Франция ще се разбере по време на делото какви са били обстоятелствата и от това ще стане ясно колко човека ще лежи в затвора. Със сигурност медалите НЕ трябва да му помагат по никакъв начин. Спомням си Кобарата като целуна в ефир онази шафрантия Суши ... колко "дествена" изглеждаше в съда, нищо че вечерта след мача се натискаше с някой в стаята на Кобрата, където купонясваха. От друга страна, ако е някаква се самозабравила се звезда, която е изнасилил 13-годишно момиче, 12 години са доста лека присъда ...

Сегашните 13 не са като предишните 13. Да някои може да си играят още с куклите, но на други косъма яко им се е обърнал навътре и са неспасяеми, не може нито мама нито тате да им повлияе. По принцип щом е било доброволно нито държавата нито църквата има право да им се меси. Природата ги кара и това е. Иначе съдаваме съвременна инквизиция.

Батко е посветил момичето. Ко толкоз, ако не я е насилвал, трябва даже да му е благодарна че вместо пишлеменцата да се учат на нея, човека я е направил зряла жена по културен начин ;)

Ако и у нас беше така, жив сиганин нямаше да е останал извън пандиза! Те още взимат детски надбавки за себе си, когато започват да взимат и за чааветата си... Сметайте!

някои български гражданики вече са мами за 2-ри - 3-ти път!

Нека ти разкажа. Бях в 5 клас и в класа ни имаше две циганета момиченца. Бяха единствените в класа. След някаква ваканция не се върнаха в клас. Казаха ни че са се омъжили. Всички изумяхме, за първи път чувахме някой от нас да се омъжва. Бяхме още деца. Ние момчетата още събирахме железни колички по това време. Били сме точно на 12-13. Действието се разива в Пловдив. Така че не ми казвай че в този век това не се е случвало.

13 години е 7 клас ..ку ку

Интересно от каква възраст започва педофилията? Бил е на 24 междувпрочем, та се чудя?

Що си мислиш, че тия извън въпросната общност не се плющят на по 13-14?

Това е педофилия, и е нелегално.

Държави където възрастта на съгласие е 12 и където живеят над 20% от човечеството, има и такива където е 13, и такива където е 14 (Бразилия и България например). Та този младеж ако момичето е било в блузо до 14 съвсем лесно е можел да сбърка

Защото има държави където е. Знаеш ли колко е възрастта в България? Казваш 18, ама не си прав - 14 е

Как биха коментирали това циганите?

Ami, ako deteto e tvoqta dushterq? Egati ste svetovnite bokluci!

Ако това наказание се приложи у нас всички цигани трябва да отидат в затворите, а ние нямаме толкова затвори…

по цигански.....7/8 и ще си легнала....

Трябва да има закон и за мастурбация на лица под 16 години, всяко лице хванато в такава дейност да бъде подсъдно и затворено за авто педофилство. Дупеклатите от Ненародното Събрание да изгласуват такъв закон

Оставете хората да се ебът свободно, щом няма изнасилване не е престъпление

В етом мире все ебуться, ебеться гнида, Ебеться тетка Степанида, ебеться северньй елень, Ебеться тот кому не лень И даже ежь, несчастное творение, В етом деле находит удовлетворение

Ми те и нас почват да се плющят и по рано