Двукратният олимпийски шампион Свиндал е диагностициран с рак

Норвежецът е една от най-големите легенди на норвежките алпийски ски

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в Германия футболисти са диагностицирани с рак на тестисите. Спайк протеините си вършат добре работата.

4-ма за сега.....

Не е по темата,но БСП ще оправи положението и ще повдигне пенсиите.Изберете БСП да се оправи Балгария

Така става , защото е спрял да спортува активно.

И аз съм болен.

За секунда си помислих, че русата Златка се е разболяля от нехочкинскпучкинскодвуцевналимфоарабунгбенгбала. Много болни западните селебритита. Един здрав няма. Май, обаче всичко е лъжа?

Остана ли селебрити без страшна диагноза? Аман от пропаганда!

Той пише, как българите най- обичат да реват на чужди гробове. А гробовете на собствените им майки и бащи обрасли с бурени.

Радвам се, че всичко е станало на време. Много е млад още, за да страда. Пиша "от отбора", защото подобно се преборих с рак, т.т. в един отбор сме. Да е жив и здрав и да се радва на близките си и животът още много години.

Дано да умре бързо

а ти бавно бавно

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Не ти се разбира. Налапал си пропагандата твърде надълбоко. Преглътни. Дано бързо да умре. Аз съм гледал човек над 20 години. Така, че дано бърза умре. Е това не е човек. Това е сатанински хермафродит, но ако беше човек и наистина беше болен. Бих му пожелал бързо да се оттърве

на мноооооооооог малко.

На косъм мина, братле. Наистина на косъм!

Ке умирга!

Голяма новина

Ами да, раковият радикал не прощава. Раковият радикал си лети свободно из въздуха и не знаеш къде ще кацне. Затова си живейте живота. Яж, пий, чукай и си носи новите дрехи. Няма файда да живееш здравословно.

Скандинавски педераст

Дано се справи!

един от онези, които "по лекарско предписание" зобеха лекарства за асматици?

Че за първи път чуваш името му, нямаш си идея какво точно са "алпийски ски", ама лееш помия. Да ти напомня, това, за което говориш, е скандал след 2016, когато едно разследване на шведска телевизия показва, че 70 % от медалите на норвежците в северните дисциплини след 1992 са спечелени от астматици. В алпийските ски такъв зоб няма да ти помогне особено, да не кажа - хич.

Така ли? Имам един спомен за един отнет медал от рснаци -състезатели по ....... кърлинг. Там дали помага допинг? Ама го онтеха.

зоб требен, а да клякаш(да се държиш на крака при свръхнатоварване) - нема нужда... Аре марш без повиквателна на червения килим... пардон, ПЛОЩАД !

Спокойно бе човек. Само питах. Подскачаш, сякаш ти си набеден. Инак, благодаря за уточнението, че хапчета за асматици, не помагат на алпийците.

Ваксиниран?

Стига глупости бе Пеше

Ти определено звучиш като ваксиниран.

То и без това на Западняците и скандинавците тестиси вече не им трябват и са атрофирали….

на теб отдавна не ти трябват, дедо беловлас.

Готин пич, дано го пребори