17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много голям мач направиха тези двамцата, като нямаше да е незаслужено и ако Надал беше продължил към финала. Рафа беше тоя, който търсеше риска повече, а Джоко, като изключим едно-две типично в негов стил избухвания в края на петия сет, беше много хладнокръвен и в крайна сметка дочака своя шанс. В крайна сметка, може би така стана по-логично, щото без нито един подготвителен гейм на трева Рафа да отиде на финал на Уимбълдън щеше да е немалка сензация. Пак казвам - и двамата бяха много добри и за разлика от блъскаторите вчера, направиха много красив мач. За Григор това е по-лошия вариант, щото с утрешните 2000 точки Джоко ще му диша във врата и няма да е далече времето, в което ще го подмине като малка гара.

Kenn1111

Браво на Джокович скоро очаквам и да оглави ранглистата като си му е реда.Симпатяга и готин човек а и много добър тенесист.

Радвам се че Джокович оцеля от грешката с веганството, която за малко да го довърши физически! Буквално! Няма шанс скоро да стане номер 1 !

Ехо, той продължава да се храни по същия начин, който не е веганство! Така че, гледайте си пръжките и сланината и го оставете да си живее, както го радва... Отгоре на всичко, очевидно, спадът във формата му не се е дължал на същото като настоящото му хранене, а на двете контузии! Хайде, със здраве!

Ясно е, че федереристите загубиха Федерер и се прехвърлиха на Джокович, реално сърбинът има много малко истински фенове, основно е подкрепян, когато трябва да спира един от двамата големи. Отделно, Надал игра не само срещу Джокович, а и срещу организаторите. В горещ ден със слънце се играе под спуснат покрив - явно Уимбълдън е вече турнир в зала. Просто всичко бе наредено за Федерер, но когато планът не сполучи, поне трябваше да бъде спрян единственият, който може да го притесни. Е, успяха. Целият свят на тениса винаги е работил срещу Надал, защото развали перфектната кариера на "величието".

Kenn1111

Реално Джокович има най много почитатели от всички играещи още тенесисти колкото и да не ти харесва.

Тва, което не ми харесва, е хора, които дори не могат да изписват думата тенисист правилно, да коментират кой колко фена има.

Ха! Надал играл в зала..... а Нашия къде игра - на брега на морето ли...... Ама си прав: падналия има право да се сърди на всички!!!!!

От къде измисли тези глупости?! Както казват: На крива ракета космоса и пречи!

Ти си болен мозък!

Джокович е велик играч и харесван, или не, ще стане отново номер 1 в ранглистата. Надал е един от толерираните, благодарение на Н..к. Сега след като Федерер смени спонсорите си за облекло се чуха изказвания в хай контекст, че едва ли не, не Федерер бил GOAT, а Надал, което е смешно, защото числата говорят друго. Но и тримата са велики, кой е по-по-най, всеки ще си реши за себе си от феновете. Но моля за респект към Ноле, единственият, което е победил повече пъти и двамата други велики в преките им двубои. Не просто ги е спирал, а ги е карал да се чустват зле, когато играят срещу него. Шапки долу пред тримата велики и специално Надал и Ноле за вчерашното шоу.

Винаги съм мразил нашия враг Сърбия, но последните дни виках за Джокович..... Много скромен, с интелигентна игра, благородна личност. Приятно впечатление направи и фактът, че той подкрепи Хърватска. По това се познават големите хора....

Аз ти сложих първия минус заради твърдението ти, че Сърбия е враг на България! Колкото до двамата тенисисти - МНОГО ДОБРИ! И стандартното клише - финал преди финала.....

Връщам ти услугата и аз. Аз поне съм чел история и следя новостите, та затова стоя зад изказването си. И примери мога да дам, но няма смисъл.

На надал не му вървеше днес защото по-малко си бъркаше в задника и носа!