17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, къв сърбин си, като приемаш наказанието и ще се извиняваш на някакви хамерикански боклуци......

Нито съм фен на Джокович, нито на Медведев. Когато някой от тези двамата играе винаги съм за съперника му. Ама такава гавра с топ състезатели мислех, че може да има само във формула 1 и в художествената гимнастика. И моля, не ми говорете за правила, защото както се строполи тази леля, правилната позиция на главата и трябваше да е на поне половин метър от тялото. А топката в аут от мача на Медведев, заради която загуби първия сет в полуфинала я видяха и от МКС. Ама една камара съдии - не. Между другото, останах с впечатлението, че главен съдия на мач от полуфинал на турнир от ГШ не знае, че и той има право да поиска "ястребово око".

ТОВА БЕШЕ ПОСТАНОВКА ...ТАЗИ БАБИЧКА , СЪДИЙКАТА , ДЕТО СЕ ПРЕСТРУВАШЕ НА УДАРЕНА Е ПО-ДОБРЕ ДА СИ СЕДИ В КЪЩИ , СЛЕД КАТО НЯМА РЕАКЦИЙ ... ПРИ УСЛОВИЕ , ЧЕ ЕДНИ СЪДИЙ ГИ УДРЯ ТОПКА СЛЕД СЕРВИС С СКОРОСТ 210 КМ/Ч. И НЕ РЕВАТ , ТАЗИ СЕ ПРАВИ НА ПРЕБИТА ОТ ЛЕКО ВЪРНАТА ТОПКА ... ТАКАВА НЯМА МЯСТО В СЪДИЙСКАТА КОЛЕГИЯ ...

абе кажи го бабешки турнир :) верно няма ли млади съдии за тази цел - здрави прави мъже, ами са взели бабички ?

Ти знаеш ли, че usta, в частност us open, има ясни и категорични правила? Изобщо не става дума дали е жена или мъж... бабка или юноша. Неслучакно си роден в Булгаристан.