17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уникален Ноле!

Не го харесвам, защото симпатизира на болшевишката култура.

Глупак!

Защо, не може ли да не харесвам болшевишкото общество? Кое е глупавото?

Без да съм сигурен, но може би смята, че е глупаво след статия, която се отнася за тенис успехите на Джокович да говориш за симпатиите му към една или друга култура. И, според мен, е прав.

Не мога да симпатизирам и подкрепям сърбин, какъвто и да е той и в каквато и област на живота да се изявява. Въпрос на видова непоносимост. Както и те я имат към нас.

Ноле, може да си най-великия тенисист на света, обаче нацията ти сте пълни боклуци! Като ви чуя долнопробната ориенталко-циганска кръчмарска музика, и получавам най-ушебийното звуково потвърждение на този факт. Сръбски нещастник смотан!

Като гледам "съперниците" му, страшно уникален тоя шмекера. Айде бг чалгопитеците - цъкането на минуси да започне сега!!!

Нещастник! Тук говорим за голям спортист! А по-големи чалгари и простаци на Балканите към момента от нас българите няма!!!

Не намесвай политиката в спорта

Стискам палци да спечели Олимпийската титла, защото след това US Open ще е брутално интересен. Аз лично ще гледам тогава всеки гейм, всеки сет ... защото ще имаме уникалната възможност да гледаме спечелване на календарен Злетен шлем. И хич не ми дреме на к... дали е сърбин, швейцарец или испанец. Скоро време такова нещо няма да видим.

Може да прави подобни обобщения за няколко милиона души - че са еднакви ! "Всички сърби са...", "всички българи са...." Заслужаваш си съдбата да си най-бедната, мизерна и жалка държава в Европа. И да се биеш в гърдите в къчмата, че преди 1000 години си бил голяма работа.

Не те към нас я нямат, защото разбират че сме им най-близката нация

Абе, вас само статистиката ли ви интересува, не гледате ли играта, разбирате ли нещо въобще от този спорт?

Ще трябва да те разочаровам, братле (или сестро). Явно не си бил в Сърбия и не знаеш как няколко милиона души са социализирани да мислят еднакво, що се отнася до тяхната националност и държава. Ако някой път имаш възможност, подбери на случаен принцип няколко десетки сърби и ги попитай за вярванията им относно Сърбия, сърбите, напр., откъде почва и докъде се простира реалната сръбска територия според тях. Какви хора са всъщност жителите на Македония, на кого трябва да принаделжи тази земя, и т.н. и т.н. Да, със сигурност има и изключения от тази национал-шовинистична масова психоза, но те са невзрачни изключения от общото правило. Няма как да симпатизирам на такива хора, за тях националното самоопределение минава през отричането на всички други, погазва брутално всякакви исторически истини и чужди национални идеи и интереси. Колкото до мен, не ходя в квартални кръчми и не си храня самочувстивето с това каква велика нация сме били преди 1000 години. Не че го омаловажвам, но не ми е определящо. За разлика от сърбите.

Не го обичам тоя проклет козел.

Джокович е веган.

Не съм съгласен, северномакедонците са най-големите простаци

След като прочетох коментарите на открито мразещите Джокович, че бил сърбин и сърбите като народ, разбирам колко много сме паднали ние като народ. Бидейки такива, каквито сме като маса демонстрирана тук, ние нямаме никакво бъдеще.

само съдия може да спре Джокович и съответно височайше нареждане за антифеърплей :) в САЩ имат дълги и славни традиции в корупцията в спорта

Джокович не е веган, по време на турнири избягва месо и мляко, в останалото време си яде като пич, щото му трябва енергия. Има няколко интервюта с него по тази тема. Резюмирам, че с годините сам си е направил собствен хранителен режим и той се чувства добре по този начин и категорично казва, че не е веган.

Щом самият Джокович сподели, че го иска, освен това гони и рекорда на Маргарит Корт от 24 Шлема и на Щефи Граф от 377 седмици на върха, защо и човека, когото репликираш да не го желае. Федерер и той гони рекордите на Джими Конърс от брой мачове и победи плюс 109 те му турнирни победи. Ако се пусне година на малките турнири 250 може и да успее.

Той е нон стоп по турнири.

Тук кометират само сърби.....много жалко българи няма!!1

Федерер и Надал са много по-добри. Играта им е разнообразна, а сърбина има един ретур. С това ще го запомним - ретура!!

Има интервю с него в YouTube. Веган е постоянно.

Агаси имаше по-добър ретур. Влизаше в топката, а не се дърпаше назад. Тогава настилките бяха по-бързи, времето за реакция малко, а сервисите много по-насочени (виж колко асове се правеха тогава и колко сега).

Невероятна тенис драма!Сърбин и руснаци на финала.Време е да го спрем като олимпийски спорт...

България няма нужда от такива хейтъри като теб.

Ноле е най-великия

Смешник жалък

Давай дришо

Явно не си забелязал, че българско участие няма...за да го коментираме. За всеобщ ужас към финалите отиват руснак и сърбин, мок-а спешно трябва да вземе мерки и веднага да дадат медалите на сащ., някак си не е демократично.

Браво на Ноле, чудесно представяне, въпреки че го отписваха няколко пъти. Но ако на финала са руснак и сърбин, това вече е пълен шок. Мок трябва да вземат спешни мерки и да раздадат медалите на сащ-исаните.

За мое голямо учудване, тенесистите на Олимпиядата са доста ,и то от челните места в класацията.И при мъжете и при жените! Браво!! Интересни и вълнуващи мачове- точно това , което прави този спорт уникален. И нека най-добрият да победи!