Коментари - Джокович се оттегли от Съвета на играчите, отдава се изцяло на новата си кауза | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чалгарчето почна и шеф да се пише. Въшката като се насмуче и излиза на челото. Едно е да тичаш , друго да мислиш нещо цивилизовано. От страната на прасетата и, както е известна Сърбия , нищо свястно не се е пръкнало . Напънаха се през пандемията на турнир и разболяха маса хора, накрая се опитаха да пришият вината на нашия Гришо. Нищо не може да роди балканската тиква и никой не го следва.

Не му достига нещо иска да е фактор човека. Дано не се прекара нещо с тази кауза. Всъщност това да си принципен не се връзва с това да си богат и успял човек.

Ако прочетеш внимателно, той не говори за принципи. Иска да си защитават интересите. Т.е. иска да е още по-богат и още по-успял човек. Председател на профсъюз. Не е глупав сърбина

Джокович е голям спортист, но никога не е имал кауза. Веселяк по рождение.

Само това че е хомосексуалист му разваля репутацията

Този в огледалото не е Джокович

Да отида и аз утре в офиса при шефа и да му кажа: - "Виж сега кво шефе,знам че ти даваш парите...ама тука няколко човека сме се събрали и решихме да почнеме и ние да взимаме решенията ,кой колко ще работи,къде ще работи и ние ще решаваме по колко да взимаме...ама иначе ти си си шефа" Ето и предполагаемия отговор на шефа - "Абе я get the fuck out of here...you are fired"

Иди при шефа на профсъюза и се разбери с него. Ако нямате профсъюз, опитайте си да си направите. Тогава това с уволнението е трудничко да се случи...

Чел си статията, а не си разбрал нищо. Винаги ще бъдеш работник и ще се надяваш на милостта на друг !

Който блъска по цял ден с ракета или кирка, му се размътва мозъка от вибрациите. Джока, брой си кинтите и не се вкарвай у друга игра.

100% балканец. Ем кауза си измислил, ем иска да я оглави, ем той да е шефа.

На Балканския полуостров всеки иска да е шеф. Сърбия на 4 океана!