Коментари - Джокович се завърна като №1 в света и отсече: Не бих играл срещу себе си | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лошо,Ноле! Ноле-малък си!

Ноле е много малък спортист и малък човек!

Браво, Човек! Плщят неуспелите, елементарни хорица, а нали вятърът брули само високите дървета- голям си!

Тъй - като е много голям спортист, то той е и голям човек!

Няма Календарен голям шлем за Джокович.

Джокович е малък и като спортист,и като човек.

Добре, че не се вакса.

Джокович е пример за истински спортист -желязна психика,железен тренировъчен режим(включи и йога в него),здравословно хранене-вегетарианец,и не на последно място човек с добра душа-отказа да играе с екипи с лого на американски фирми заради бомбандировките над Сърбия,в годините на икономическа криза отвори няколко ресторанта за бедни хора които да се хранят там безплатно,и още много . Достоен за уважение и като спортист и човек.За спортните му школи и парите за благотворителност които дава е излишно да се говори.

Колко от вас плюещите Ноле знаят англииски и френски. Титлите му не ги броим,даренията също.

Грозен, неприятен, нагъл... 3в1 - неочаквано"добра"комбинация...

Човече, чудовищно си тъп

Ти защо коментираш себе си.

дрискащата сороспия от пп-дб как хубаво се е описала :)

За себе си ли гвориш ве лайно

соросиди болно ви е ,че Джокович бие наред !

Харесваш ли Лили Иванова?

kak го боли соросоида ,че сърбин е номер 1 !

Не би спал със себе си също.

голям спортист, голям сърбин, големи лайна сере

Айде, спри да се напиняш, че умириса много.

Кво да кажеш. Нищо не може да кажеш, защото устата Ноле ти я напълни

Педал шибан

Джкович е повече от тенис и повече от спортно явление, той е общочовешка величина - предвестник на едно ново време, което идва, време, в което "западът" губи подлото си, мръсно, нечестно, нехуманно, несправедливо господство над света.

Голям спортист с дребна душица ...

Това, в огледалото за обратно виждане, соросоидиотското.

Нищо не казвате за падането му на корта при опит да отбие подадената топка .Падането му беше доста силно.При него май случайността му помага.А и малко специален сок,знае ли се.

Машина.

Да бе и аз му се чудя на арогантното поведение, ха че ли е спечелил 23 шлема.

Изсирам се в устата на всички антиваксъри, които възхваляват Джокович.

всъщност, сереш на главата си.

Ха-ха-ха защо защото ти се ваксинира и сега не можеш да се отървеш от болести нали очакваи скоро и някои тромбче да ти тръгне и си дотам тъкмо един злобар по малко на земята ще има

Някой е трябвало да му каже, че преди да стане добър тенисист, е било важно да стане и добър човек. Да еба и самовлюбения нарцис, да еба. Хайде стига сте му целували сръбския задник, моля. Няма нужда.

Маестро Джокович, номер едно за всички времена в тениса. Просто феноменален човек, състезател, родител и приятел. Издържа огромен политически и медиен натиск, отнеха му титли и точки, наложиха му забрани и санкции. Фаворитизираха преките му осъперници. Новак не се оплака. И пак е номер едно.

Всъщност, не само в тениса. Може да претендира за спортист номер 1. Така както кратко, ясно, точно си го характеризирал.

Джокович заслужава дълбоко уважение дори и само заради това, че се опълчи на световната пЛандемична мафия и не се набучи с токсичните коктейли, които слабохарактерните спортисти си набиха в тялото, някои вече пукнаха от това, а други "получиха трайни травми"!

Дай пример за "пукнали" ваксинирани спортисти

На Симеон, Щерев сина му Бог да го прости!

Две години като парцал го разнасяха заради този ковид дето прекара. Вече едва ли е същият. Просто Федерер и Надал ги няма защото остаряха и затова изглежда силен... Въпреки че го плющят и други

Тези титли, ги спечели сега, или когато бяха и надал и федерер на корта. От злоба не може да мислите. Я провери колко мача има между тях и каква е статистиката.

По принцип винаги съм бил привърженик повече на Федерер и Надал, отколкото на Джокович. Но сега трябва да призная, че освен най-успешния, този човек е изключително интелигентен. Не само като играч, но и като човек. Да, проклетичък е на моменти, но има великолепно чувство за хумор, бърза мисъл и завиден интелект. Успех му желая и още една титла в САЩ.

добре кво му е интелигентното?

На теб трудно може да се обясни. Просто си тъп.

Както си написал колко ти е IQ-то=1, какво да ти обяснявам ? Но няма страшно, нали знаеш (може и да не знаеш, всъщност) има и отрицателни числа . Затова продължавай да дълбаеш надолу!

да и да добавя видимо не пие анаболи и се храни здравословно