17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Григор, ако не беше контузен щеше да го победи в 3 сета... Както започна с 6 : 2, така щеше да го довърши...

Няма гаранция. Първият сет мина гладко, до голяма степен и защото Карацев се беше вдървил и допускаше супер много непредизвикани. След това се окопити. Дори и Джокович се озори доста днес на моменти. Не бе лека победа.

Виждали ли сте колко снизходително и лицемерно се държи с Григор? Как го подкопава с едни такива приятелски псевдо комплименти. Джокович не е добър човек, стига сте се прехласвали. И се изкара за голям светец и пръв християнин, а всъщност практикува кундалини йога и други шаманизми. Не искам да знам каква сделка е направил с дявола за успеха си (говоря образно разбира се), но тепърва ще си плаща цената и.

Откъде си толкова навътре в нещата на Джокович.

Хрисим и добър човек не може да е номер 1 в света на спорта с многото пари и голяма конкуренция. Джокович вече е толкова богат и независим, че може да си позволи да практикува всякакви йоги, пози и стойки. Колкото и да е ненавиждан, Джокович вече е институция

Какво ли не прави човек...за да може да си купи картина на Станко Гочев...нарисувана със злато...

YCBM

Дано я спечели!

Джокович е тенисист, а не Путьо Маринкин от Асково.

Подкрепяй симуланта, колкото си щеш, твоя си работа. Ако си спортувал някога на високо ниво, ще знаеш как се играе с контузия? Или си контузен и не играеш, може да доиграваш започнато състезание "на един крак", или си пунтьор-симулант. Тези легенди, дето някой бил контузен, ама устискал да победи в мача, пък после гълтал обезболяващи и щото "е тенисист, а не Путьо Маринкин", победил още трима супер професионалисти, както е с контузия, са приказки от 1001 нощ.

ще се занимава той да симулира контузия ( да заблуди дедовия :))и да рискува да го бият , ай сиктир

Няма такъв симулатор като Джокович! Първите няколко мача буквално се влачи по корта, то не бяха гримаси и циркове. И какво стана сега, мачка наред който му падне. Завършен артист!

Всеки си има своя номер. Надал постоянно си бърка в носа, ушите и отзад ...

Сери на реве "като" горила, дето я таковат, на мачовете. Пък след мачовете като вдовица за... дискриминация и еманципация.

Карацев се оказа мъжко момче ... Россиян !

Гнусен рашистки окупатор. Добре че всички бяха контузени срещу него, че се помисли за голамята работа. А най-противен ми стана като стисна юмрук победоносно, когато Гришо беше стиснал зъби да доиграе мача. Жалък б-о-к-л-у-к!

Искаш да кажеш, че и Гришо е мъжага ?

евреин от Русия

Ноле е яка тупалка. А за руснака е чест, че игра срещу Балканския динозавър.

Погледнато реално,Карацев нямаше сериозни противници до полуфинала,с изключение на Шварцман.Промъкна се ,но дотук. Джококович беше голяма хапка за неговата уста.

И все пак,трябва да му отдадем заслужена почит,че се бори мъжки във всеки мач!

Безлична игра, безличен тенис от безлични ня`кви си там играчи! Наредено е от другарете да се проправи безоблачно пътя на смешника до финала /нали е нашО момче/, пък там имаме бол простотии, ако не върви мача, я симулация на болен зъб, я контузия в лявото полукълбо на акъла, я прекъсване с допингче , ... а бе требе се бие по вся`къв начин, извън и без спорт! Това е играта на освиркваният смешник!

Какъв смешник бе смръдльо !? Щи го вкара барабар с ташаците ! Смешника си ти да те таковам в клепара !

Некъв друг филм гледаш, едноочко. Мачът беше бърз и техничен. Просто Ноле беше много по-добър и нахъсан.

На кого е "ваше момче" бе, дебил. В АТП го мразят, щото не слушка и винаги му редят по-тежки съперници от на нАдал.

Добре, че българите припознават за свой срабската звезда. Ако чакаха само на гришУ-то... да са престанали да гледат тенис. Ама как викаха селяците в зала Арамеец: "Бъл-га-ри ю-на-ци" та се налагаше съдията да им обяснява, че не са на народни борби на стадиона...

Много си зле. Първо откъде заключи че българите прознават сърбина за свой? Второ, видяхме австралийските селяци на мача Кирьос-Тийм. Нещо да допълниш...

Съдията педерас. И Щерев, също.

Защо се брои и Григор? Той все пак беше контузен. Видяхме как го смаза първия сет.

3apagu momomo

Браво, Ноле !

Ноле е женен и сигурно правят стандартен секс с жена си, а по време на шлемовете може и да е на сухо. А Гришо само хваща разни лелки или ку...рвета, дето искат здрава работа. Този кръст, неговият да не е от желязо!

само нашият любовчия не можа да бие овчара от Осетия...

Да беше отишъл ти да го биеш!

ако да беше здрав и номер 10. А, да не отчиташ травмата на Григор, означава едно единствено, да си долен, болен, изроден дебил, който се смее с гъза си, разпран.

аз си мисля че го продаде този мач като изведнъж се контузи....

Съдиш по собствената си низост.

Накой знае ли на каква дрога е Джокович? Местен шаман ли го "излекува" толкова бързо или извънземните?

Дрогата му е сръбски, четнически характер.

Такава контузия (поне както ния представи) не се лекува за два дена и то при тежки мачове. Чак пък и на тренировка не ходи! И сега изведнъж - като новичък. Добър е, няма спор, но има нещо подло в него и това с измислените контузии ми е вповече.

И да има, не е "подло" - военна хитрост. Подлост е на нАдал, дето зоби с разрешение, раиш ли и така ограбва парите и славата на тенисистите, които играят чисти.

Какво означава "нещо подло", след като той не нарушава никакви правила на АТП?! Щом има право на медицински таймаут, защо да не го ползва?!

Балкански шаман и сръбска ледена ракия.

Джоко е вярващ християнин и веган. Никакви шамани, никакви ракии. Секс и благотворителност.

Написаното е иронично. ;)

Bravo Nole, Uspeh na finala!

Много силен тоя Джокович. Направо го размаза на корта.

Григор, ако беше здрав и той щеше да го размаже, както го беше подкарал.

да го размаже, но не се знае от какво...

Ти не знаеш. Или се правиш, нещо.

Това се очакваше, Карацев стигна до тук защото другите тенесисти не са в кондиция.

А, той как е в "кондиция", щото беше играл и квалификации преди това, може би. В Дубай.

Не виждаш ли че всички са с контузии.

Това те питам - той защо не е, като е играл и квалификации, преди това. И за да не се мъчиш, ще ти кажа - защото е изключително здрав. По-здрави от анаболния нАдал, дори. Най-здравият тенисист в тура.

Иванов, не знаеш ли, че в АТР няма никакъв допинг контрол. Или е съвсем мижав, затова е пълно с руснаци там. И този, ако го проверят, сигурно ще светне.

Наистина не знам, има ли няма ли, но Карацев беше гроги в началото на мача с Григор.

Шарапова изгоря.

Личи си че си гола вода по отношение разбирането ти за професионален тенис. ДА играеш квалификации в повечето случаи е по-добре защото вече имаш ритъм.

Ти хвалиш ли се, че си Бунак. Че и с главна буква. Квалификантите имат предимство, само когато играят в първи кръг, тъй като това е първа среща на поставения.

свака част, ноле! добре намачка лъвчето. чакаме с нетърпение финала!

Това за контузия си е стар номер на джоката,на всеки турнир го пробутва и ако мине мине

Добре, че гришУ отпадна от Карацев... Нямаше да понесе да загуби от Новак... Такава срамна загуба щеше да го доведе до крайности... Добре, че беше Карацев, та го спаси.

Това сега някакъв хумор ли трябва да е!? Фолклендски.

Не бе - червенобрежки.

Абе, ако Гришо не беше се контузил през втория сет, щеше да види той един полу финал. Както го беше попилял първия сет и тъкмо го беше награбил през втория. Но извади късмет, че стана тая тъпа контузия баш тогава. Разбира се, Гришо също извади късмет срещу Кареньо Буста, така че се случват тези неща. Разбира се, не искам да кажа, че Гришо ако беше здрав, щеше да бие Джокович.

Не знам колко "извади късмет" срещу Кареньо Буста или Буста се ската от голяма излагация.

Буста имаше проблем и това беше видимо. Но и Гришо излезе пределно мобилизиран за този двубой. Наистина го размаза и можеше да му върже и 3 геврека. За сравнение, в мача на Гришо срещу Карацев през 3-я и 4-я сет Гришо успя да вземе поне 3 гейма и не беше капо, въпреки голямата болка.

Той, че имаше проблем, имаше. Ама проблемът му беше Григор и това, че Григор му гонеше карез за някакъв кален номер на Буста от предишната им среща.

Срещу Григор пък каква "магия" показа, че не можах да я видя. Григор му скри топката първия сет.

Само един сет ли играха?

Да - играха един сет, в другите сетове само Карацев игра.