Джокович-старши: Новак ще играе още 2-3 години. Ще мине Надал и Федерер

Сърджан Джокович намеси и бомбардировките в поредното си гръмко интервю

Обратно в новината

Коментари - Джокович-старши: Новак ще играе още 2-3 години. Ще мине Надал и Федерер | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сръбският простак Сърджан,който плюеше Федерер " прогнозира"!! Синчето му ще види титла от Шлема,когато гущерът пръдне¡ Щото Медведев, Зверев, Рубльов, Синер пък и Алкарас го чакат!!

Ми според мен е доста вероятно "гущерът да пръдне" поне 1-2 пъти, да ти кажа...

Добре е че тоя самозабравил се самохвалко не го публикуват на запад. Той повече вреди на Новак, вместо да му помага в най-слабото му място - а именно имиджа пред тенис феновете по света! Скоро публикуваха в АТП - световната тенис централа че Григор се нарежда по популярност и почит от феновете непосредствено след Надал и Федерер. Е това беше веднага след като победи Медведев, но все пак говори много за обичта към играта на нашия! А Новак е феноменален! Стоичков на корта! Но поведението …. малко скърца…

...така ни бе .... Ни = НЕ, мекото говорене води до меко писане.

По титли може и да ги мине ама по брой фенове едва ли. Федерер играе за публиката, а за Джокович на първо място са титлите.

Тука комундетата се надпреварват да ближат сърболяшкият задник на смешника &, че чак тука мирише! Никога, ама никога смешника джуркович няма да надмине джентълмените Федерер и Надал, тъпаци!

Кви комунисти бре хахо

Тоя човечец е толкова нагъл, че... Да припомням ли какви ги наговори по адрес на Григор?!! Периодично най-големите * идват от сърбаците! А, сина му наистина и 10 шлема да направи още, винаги ще си остане трети. Винаги...

Кое от казаното е неистина, че да е и нагло? Само за сведение, Джокович практически по всички показатели отдавна вече е първи. Как да е трети, като за последните 10 години е повече от първите двама, взети заедно?

Джоко го заслужава. Най-балансираният играч, съчетаващ техниката на Федерер и силата на Надал. По принцип ще се радвам и Надал да мине Федерер, но да видим.

Да даде Бог да ги задмине с доста, и да играе още много години след тях за ужас на завистниците и чуждопоклонниците. Славяните са най-силни !

Това го пише няк'ъв върл русофилистик, няма как да е иначе.

Джокович никога няма да мине Федерер и Надал в сърцата на феновете, ако ще и още 200 титли да спечели.

Ама гледам че за момента имаш повече минуси.

Мине се, не мине време и тоя все за политика говори. За бомбардировки, войни, за велика Сърбия. Абе, пич, синът ти е тенисист, обсъждай тениса, недей се меси там, където не разбираш.

Може и да не разбира, но го е преживял. Ние българите пък можем да се 'гордеем', че помогнахме да ги бомбадират.

Много е вероятно Ноле да се окаже номер 1 по титли от Шлема. Но все пак гаранция няма. Медведев и Зверев играха страхотно 2021-а. На моменти блесват и други играчи като Беретини, Циципас, Рубльов и т.н. Ако Ноле се опази от контузии, шансовете му са много големи поне за още 1-2 титли. Но и психическото напрежение в/у него ще е голямо, както беше и на US Open финала. При Федерер е ясно, че вече няма как да се очакват чудеса. Велико постижение е, че все пак още играе много достойно. При Надал не е ясно. Ако се възстанови от контузията си напълно, има големи шансове за поне още 1-2 титли от Ролан Гарос, а да не забравяме, че и на твърда настилка може да играе отлично, когато е във форма. Интересно ще е...