17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бие що не го боли зъб.Затова.

Много силен втори сет. Впечатляваща игра от италианеца. Но Ноле отново успя да устиска и да пречупи съперника си. Велик!

И трети мач да имаше, Джокович пак щеше да спечели

Фен съм на Роджър, обаче Ноле е заслужен водач на ранклистата и днес за пореден път го доказа. Много здрава психика има! Срещу Гърчето и Италианчето мачовете бяха класа, докато те водиха играта и яко го настискаха и печелеха, нито един път не се предаде, а се раздаваше докрай. Ето затова е и НОМЕР 1! За съжаление наш Григор се вее по Хасково и му дреме на шмайзера, че след две седмици е Ролан Гарос. Тъжно!

А ти зщо имаш такива свръх-очаквания към Гришо? Защо сравнявате Гришо с Джокович? Това, че Новак е един от тримата най-добри в историята на този спорт, означава ли, че наш Гришо е ДЛЪЖЕН да притежава неговите качества??? Все ви е Гришо виновен. Баж човекът, който прославя страната ни в този спорт и когото цял свят харесва. И това, че е дошъл за 30-я си рожден ден в България - и за това ви е виновен??? Ако не беше си дошъл, щяхте да го плюете, че не бил родолюбец!!! Ей това българинът е направо.......

След двата тежки мача вчера, ще е чудо ако и днес победи.

Имам очаквания към Гришо защото съм му фен и съм ходил на доста негови мачове където съм си плащал билета и после го гледам как му разказват майката на корта! Това не е много приятно за гледане! Сега на Ролан Гарос ще го пръснат, защото не е тренирал и не може даже да влезне в разиграване без да сбърка някъде. И по мнение на много специалисти Гришо има по-добър форхенд от Джоката, физически също го превъзхожда и може много повече! Жалко е да се гледа как си пропилява таланта от тъпота. Сега надявам се ме разбираш.

А през това време в Хасково....