Джокович заплаши да не играе в Токио, ако няма зрители

Чуждестранните фенове вече получиха забрана да пътуват за Олимпиадата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Теб точно публиката хич не те обича, ама карай

Много важно, приритал някой за едно сърболяшка леке.

Не бе, за тебе са проритали всички, миризливото лайно, соросоидиотско.

Хората в Япония не искат Олимпиада да се провежда, той за зрители се притеснил.

Еми освен и аз да ги заплаша, че ако няма публика, и аз няма да играя на олимпиадата :)

За съжаление, егоцентриците и зависимите от АТП и ВАДА фЕдерер и нАдал, не подкрепиха толкова естествената инициатива на Джокович, да има организация на професионалните тенисисти.

Дира, Ноле никой не е ЗАПЛАШИЛ... Просто споделя дали ще иде или няма да иде. А вие използвате СТРЯСКАЩИ заглавия защото друго не може да измислите поради тоталната ви неграмотност.

И ти не си образец за грамотност!

Ти, обаче, си образец, за... глупост.

Не е само въпрос на грамотност - не им е майчин българският, на дирниците, това е предимство при назначаване в соросоидиотските медии. Но ти ми кажи и кой читав българин, ще се цани в соросоидиотските медии да разнася медийната помия.

То как се заплашва иначе? Много точно е казано. Тъпчо.

Е, що за въпрос? Питай Бойко Рашков, той ще ти обясни най-добре как се заплашва :) :) :)

Да ти кажа каква е разликата между предупреждение и заплаха. Предупреждение е, когато уведомяваш, за евентуалните отрицателни последствия върху друг, от твое напълно легитимно и почтено поведение, на основа на свободната ти воля. Заплаха е, когато се опитваш да принудиш друг, с намерението си да упражниш нелигитимно и непочтено въздействие върху него. Може да ти дойде малко сложничко, за разбиране, спрямо "интелектуалния" ти ресурс. Но ти опитай неколкократно. Помоли някого за помощ, да ти разясни. Ако има такъв в твоята среда....